Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuta glumica

Selma Blair nakon rođenja sina počela naglo gubiti kosu

selma blair
reuters
03.12.2011.
u 13:22

Kako je krenulo, bojim se da ću potpuno oćelaviti, priznala je Selma koja se suočava s postporođajnim stresom.

Glumica Selma Blair koja je prije četiri mjeseca u 39. godini rodila sina Arthura suočava se s posporođajnim stresom. Naime glumica je počela naglo gubiti kosu i trenutno se boji da će potpuno oćelaviti.

 

- To nije nimalo glamurozno, ali gubitak kose je nešto s čime se trenutno suočavam i bojim se posljedica. Kako je krenulo bojim se da ću uskoro biti skroz ćelava. Duže se tuširam kako bi uspjela sakupiti svu kosu koja mi otpadne. Inače bi zaštopala odvode. Ne znam zašto druge glumice ne govore o tome, pita se glumica koja se zbog velikih hormonalnih promjena nakon poroda ima velikih problema.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije