Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavio rođendan

Saša Broz objavila fotku s mlađim bratom kojeg ne viđamo često: 'Rekla bih, dobri geni'

Zagreb: Saša Broz, redateljica predstave Indijanska priča
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/9
19.04.2023.
u 14:00

Sašin brat Andrej diplomirao je na jednom sveučilištu u Moskvi. No, za razliku od starije sestre, ne pojavljuje se često u javnosti i za sebe čuva svoju privatnost, no podržava Sašu i dolazi na njene predstave.

Redateljica Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira s bratom Andrejem koji se ne pojavljuje često u javnosti. 

"50 godina stalo je u treptaj oka…. Uspješan, pametan, duhovit i skroman. Rekla bih dobri geni, Andrej. Volim te do neba i natrag", napisala je uz fotku na kojima oboje poziraju nasmiješeni. Uz tu fotografiju dodala je i jednu iz djetinjstva na kojoj su redateljica i brat s roditeljima, Mišom i Mirom Broz na moru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

 

Sašin brat Andrej diplomirao je na jednom sveučilištu u Moskvi. No, za razliku od starije sestre, ne pojavljuje se često u javnosti i za sebe čuva svoju privatnost, no podržava Sašu i dolazi na njene predstave. 

 

Broz je nedavno objavila i fotku s kćeri Sarom. Majka i kći pozirale su zagrljene te su obje bile odjevene u crno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

 

- Kroz sve oluje zajedno - stoji u opisu objave.

Sara je scenografkinja, a njih dvije zajedno surađuju. Posljednji zajednički  na predstavi  ‘Slučajni susret u sex-shopu’ čija je premijera bila u veljači ove godine. 

Inače, Sara je nedavno uzela prezime bake Herte, Haas. Pred njom je blistava budućnost likovne umjetnice. Kada je odlučila promijeniti prezime, ispričala nam je Saša Broz nedavno u intervjuu za Ekran, i ona i njen bivši suprug podržali su je u tome.

 

- Prije dvije godine rekla je da se želi maknuti od tereta mog i Rankovog prezimena te da je odlučila uzeti bakino prezime Haas. Ranko i ja znamo što znači nositi teret poznatog prezimena, njegov je otac glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osjetili da joj je došlo prirodno i da to ima smisla - objašnjava. Sara Haas zaposlena je kao scenografkinja u Zagrebačkom kazalištu lutaka, a potpisuje i scenografiju za "Tajni dnevnik Adriana Molea". U kuloarima se pak priča da je Sara nevjerojatno talentirana slikarica čija platna oduzimaju dah.

- Malo mi je bez veze da ju hvalim jer je Sara skromna cura, no zbilja sjajno slika. Trenutno ne stiže toliko slikati jer je angažirana i na drugim projektima, no sigurna sam da će se nakon Adriana zatvoriti u svoj atelje i početi pripremati slike za svoju četvrtu samostalnu izložbu - najavljuje ponosno Saša. Sara je rođena u njezinom braku s glumcem Rankom Zidarićem koji je potrajao šest godina. Usprkos tome, i danas su dobri prijatelji. S bivšim suprugom prije dvadesetak godina u Gavelli je režirala predstavu "Poljubac žene pauka", potresnu priču o ljubavi i prijateljstvu dvojice brazilskih zatvorenika, koju ističe kao jednu od svojih najvažnijih režija.

 

- Prije nekoliko dana umro je glumac William Hurt zbog kojeg sam postavila taj komad. Igrao je glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji romana i kada sam ga gledala, rekla sam Ranku da moramo to postaviti. Emociju koju je film kod mene izazvao nikada prije nisam osjetila. Ništa me nije dotaklo kao sudbina glavnog junaka Moline. Adaptaciju je za tri osobe radio je Vladimir Stojisavljević, a sjajne uloge napravili su moj bivši suprug, Senka Bulić i Dražen Šivak koji je za tu ulogu dobio brojne nagrade. Ta je predstava pomakla moje shvaćanje teatra - ističe Saša Broz koja voli reći da je njeno kazalište glumačko, a ne režijsko. Ono u čemu bi se u bliskoj budućnost voljela okušati je operna režija, otkriva.

VIDEO Prije pet godina glumica je izbačena iz stana, a stvari su joj bacili na ulicu: Razboljela sam se

Ključne riječi

Komentara 2

DO
dokjegmailnatora
17:05 19.04.2023.

To što bi ti rekla i što Hrvati misle dvije su dijametralno suprotne stvari. A uostalom ti si tu samo da slični "čiste" kao što ti je djed "čistio".

NI
Nipos66
15:03 19.04.2023.

Sve je dobro (možda) ali geni (sigurno ) nisu dobri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije