Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla roda

Saša Antić iz splitskog hip-hop benda TBF dobio sina

saša antić
slavko midžor/pixsell
11.05.2010.
u 09:09

Pjevač i tekstopisac najoštrijih stihova domaće glazbene scene i njegova supruga Ivana sinoć su postali roditelji dječaka kojem su dali ime Igor.

Saša Antić (35)  iz splitske grupe The Beet Fleet i njegova supruga Ivana sinoć su postali roditelji malog Igora teškog 4160 grama i dugog 54 cm.

Zbog iščekivanja prinove bračni par se nedavno iz Zagreba vratio živjeti u Split u kojemu će prvo vrijeme uživati u čarima roditeljstva, a potom donijeti odluku o konačnoj adresi. Tekstopisac i pjevač TBF-a i profesorica engleskog jezika i filozofije prije dvije i pol godine postali su supružnici, a vjenčanje su proslavili na tulumu s prijateljama u zagrebačkom klubu Jabuka.

Ključne riječi

Komentara 3

FR
FrancPrešern
15:15 11.05.2010.

Saša Antić iz splitskog hip-hop benda TBF dobio sina i nazvao ga Janez Europski...

MA
maxresist
10:31 11.05.2010.

Ma jel moguće da je sinu dao rusko ime,baš čudno.....

OB
-obrisani-
11:15 11.05.2010.

e sad su i muskarci poceli da radjaju, pazite se zene-odzovinilo vam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije