Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nižu se komplimenti

Sandra Perković pozirala u mini haljini i oduševila pratitelje, javio se i Neven Ciganović

Foto: John Pavlish
1/11
24.11.2022.
u 21:06

Sandra je pozirala u kratkoj crnoj haljinici s cvjetnim detaljima, otvorenih ramena koju je kombinirala s decentnim nakitom. Oči je naglasila crnim tušem, a kosu je podignula u zalizanu punđu koja je dodatno naglasila njezino lice.

Naša uspješna atletičarka Sandra Perković (32) često na svom Instagram profilu dijeli fotografije na kojima pozira sređena i u elegantnim izdanjima, a nova objava oduševila je brojne pratitelje.

Sandra je pozirala u kratkoj crnoj haljinici s cvjetnim detaljima, otvorenih ramena koju je kombinirala s decentnim nakitom. Oči je naglasila crnim tušem, a kosu je podignula u zalizanu punđu koja je dodatno naglasila njezino lice.

Pratiteljima nije trebalo dugo da joj uputu komplimente, a javio se i Neven Ciganović koji joj je poručio: ''Mačko goriš''.

''Jednostavno savršena'', "Ljepotice", "Ma divna si", "Savršena", "Wow", ''Divota'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Sandra je nedavno bila na premijeri predstave ''Mnogo vike ni za što'' u društvu glumice Marije Borić (42), a fotografi su uhvatili njihov prisan trenutak.

Sandra je za ovu prigodu odabrala elegantno crno izdanje koje upotpunila decentnom šminkom i valovima u kosi, dok je Marija odabrala sivu haljinu i srebrne viseće naušnice. Dobro raspoložene pozirale su okupljenim fotografima, a u jednom trenutku atletičarka je glumici dala slatki poljubac u obraz.

Perković je već 10 godina u sretnoj vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem, a par se nerijetko susreće s pitanjima kad će pred oltar. 

-Mislim da nakon deset godina života s Edisom je to samo pitanje vremena. Kad će? Može sutra, može ove godine, može za deset godina, glavno da smo mi zajedno i da stvaramo jednu veliku priču i zajednički život i da smo tu jedno za drugoga. A to je ja mislim u današnje vrijeme rijetkost- rekla je Sandra u intervjuu za IN Magazin. "Za mene je brak svetinja. Ja želim da on bude moj odabranik i ja njegova, a kad će se dogoditi ta službena primopredaja prezimena, to ću vas obavijestiti", dodala je Perković i naglasila da je najbitnije da se njih dvoje slažu i razumiju. 

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
22:20 24.11.2022.

Neka im je sa srećom

LM
loriman.marko
21:01 27.11.2022.

Zasto nigdje ne stavite njenu sliku pa da se uvjerimo u to sto pisete. Ovo na slikama nije ona!

MI
Miko33
08:13 26.11.2022.

Sandra se počela više brinuti o izgledu nego o sportskim uspjesima. Očito je sportska karijera u zalasku, što je i normalno u njenim godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije