Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJICA POPA

Samo za 18+! Madonna pozirala u nikad provokativnijem izdanju i zapalila Instagram

Foto: PA/Pixsell
1/14
30.03.2021.
u 16:10

- A sada na trenutak samopromišljanja, napisala je pokraj fotografija koje su u jednom danu dobile gotovo milijun lajkova. Obožavatelji su je odmah obasuli komplimentima, a neki su je nazivali i boginjom

Kraljica popa Madonna (62) na Instagramu je objavila tri fotografije u provokativnom izdanju koje je podsjetilo na vrijeme kada je prije 29 godina snimila album "Erotica". Iako je već u sedmom desetljeću života, pjevačica se skinula u erotsko donje rublje i zavodljivo gledala u kameru. 

- A sada na trenutak samopromišljanja, napisala je pokraj fotografija koje su u jednom danu dobile gotovo milijun lajkova. Obožavatelji su je odmah obasuli komplimentima, a neki su je nazivali i boginjom. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Madonna je u vezi s Ahlamalikom Williamsom, koji je od nje mlađi 36 godina. Pjevačica koja je ušla u 63. godinu ne odvaja se od 26-godišnjeg plesača s kojim je lani proslavila i Dan zahvalnosti i tada je podijelila fotografiju na kojoj sjedi u krilu svom mlađahnom dečku i izazvala je cijelu lavinu komentara. 

Njezini obožavatelji navikli su da od Madonne mogu očekivati neočekivano, ali smatraju kako je ova veza neprimjerena i dali su joj to do znanja.

  - Nadam se da ti je ovo sin, a ne dečko. Što je starija to bira samo još mlađe dečke. Kako žena koja je prešla 60. može biti u vezi s ovako mladim dečkom, pa to je suludo i neprimjereno. - poručili su joj obožavatelji ispod objavljene fotke s 26-godišnjim dečkom. Nije prvi put da Madonna ljubi znatno mlađe od sebe i na tom popisu našli su se i 23-godišnji plesač Brahim Zailbat, njegov 26-godišnji kolega Timor Steffens i 31-godišnji maneken Kevin Sampaio. 

Ljubavna priča s Williamsom je počela prije više od dvije godine, a njezini prijatelji bili su uvjereni kako ta romansa neće potrajati jer ni prijašnje njezine veze s mlađima od nje nisu bile dugogo vijeka. Međutim, Madonna ih je očito odlučila uvjeriti u suprotno.

Najbolji trenuci s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Komentara 2

TR
trinaest
20:50 30.03.2021.

Baka je nesto zapalila? Mozda jedino sibicu...

DU
Deleted user
17:42 30.03.2021.

E, moja Madonnice, davno je bio "Ray of Light". Nakon toga, (po)lagani pad i "disanje na škrge" (u glazbenom smislu). Kada je i to nestalo, onda je "dobrodošlo" i ovo. Ne živi se od stare slave. Da parafraziram tvoju, po meni, izvrsnu obradu pjesme Rose Royce ("Love don't live here anymore") - "Music doesn't live here anymore".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije