Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorila pratitelje

Nina Badrić očajna: 'Ovo je kriminal, tko zna što je u tim tabletama!'

Foto: Instagram screenshot
1/10
04.01.2021.
u 09:31

Naime, već neko vrijeme internet je prepun oglasa s njezinim likom, a ona oštro poriče da ima veze s proizvodima koji se prodaju

Pjevačica Nina Badrić na društvenim se mrežama oglasila oko problema s krađom identiteta. Naime, već neko vrijeme internet je prepun oglasa s njezinim likom, a ona oštro poriče da ima veze s proizvodima koji se prodaju. 

"Ljudi! Ne nasjedajte na laži. Odričem se bilo kakve povezanosti s ovim oglasima kojih je pun internet. Oni su lažni/fake kao i proizvodi koje prodaju. Ovo je internet kriminal", započela je Badrić i dodala da ljudi zarađuju kradući fotografije koji su njezino vlasništvo te idu čak toliko daleko da izmisle intervju s njom.

Foto: Daniel Pavlić

"Dotični ukradu fotografije koje su moje vlasništvo. Dotični izmisle interview sa mnom koji nisam dala. Dotični rade kriminal. Vjerujem u vašu pamet", napisala je Nina i nastavila:

"Ne kupujte lažne tablete u kojima je tko zna što smiješano pa i ne znate što unosite u sebe. Hvala na pažnji", zaključila je. 

 

Ključne riječi

Komentara 37

SA
SamoIstina
11:23 04.01.2021.

Kako se besplatno reklamirati i biti u fokusu kafda ima puno drugih prioriteta!

ČE
Čedolovac
09:46 04.01.2021.

Ne kupujte ni lazne diplome..kakvo je ovo pismo? Jel se moze provjerit gramatika prije objave??

Avatar Golum
Golum
14:06 04.01.2021.

Badricka izbacuje statuse kao da radi na pokretnoj traci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije