Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrivena i tajna

Izgubila je 45 kilograma, a sada se hvali novim izgledom, neki tvrde i da je pretjerala: 'Premršava si'

Foto: PA/Pixsell
1/10
04.01.2021.
u 11:05

- Toliko si mršava - poručila joj je kolegica Jessica Alba u komentarima ispod fotografije gdje su se nizali komplimenti na račun izgleda 40-godišnje glumice i pjevačice.

Glumica Jessica Simpson ove je blagdane sama sebi darovala najbolji poklon - široki osmijeh na svom licu. I to zahvaljujući gubitku više od 45 kilograma koje je nakupila tijekom treće trudnoće. Presretna glumica obožavateljima je Božić čestitala uz fotografiju na kojoj pozira u pidžami i mnoge ostavila u čudu novim, vitkim izgledom.

- Toliko si mršava - poručila joj je kolegica Jessica Alba u komentarima ispod fotografije gdje su se nizali komplimenti na račun izgleda 40-godišnje glumice i pjevačice. Bilo je i onih koji smatraju da je ipak malo pretjerala s gubitkom kilograma. "Premršava si", komentirali su neki, dok je druge pak zanimalo koja je tajna njezine linije.

Foto: Instagram screenshot

"Kako održavaš besprijekornu liniju? Izgledaš odlično", nadovezala se jedna od pratiteljica koja je također ostala iznenađena Jessicinom transformacijom za koju je zaslužan osobni trener Harley Pasternak koji je početkom godine otkrio kako joj je napravio plan prehrane, ali i treninga prema kojem svaki dan u tjednu vježba drugu mišićnu skupinu, a uz to napravi i minimalno 14 000 koraka. Rezultatom napornog rada Simpson se pohvalila još u rujnu prošle godine.

– Jako sam ponosna što se ponovno osjećam zadovoljno u svojoj koži. Čak i kada je izgledalo nemoguće, uvijek sam birala težak i naporan rad – napisala je tada Jessica uz fotografiju na svojem Instagramu na kojoj pozira u crnoj haljini koja je dodatno istaknula njezin struk.

Foto: Instagram screenshot

Njezini problemi s kilažom započeli su tijekom treće trudnoće. Često se žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se s anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo nakupljanjem težine pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 108 kilograma.Jessica je u svibnju prošle godine na svijet donijela djevojčicu Birdie Mae, a sa suprugom Ericom Johnsonom, profesionalnim igračem američkog nogometa, već ima osmogodišnju kći Maxwell i sedmogodišnjeg sina Acea.

- Imam divnog supruga. Stalno je oko djece i vrijeme provodi igrajući se s njima. Stvarno je divan otac. Zbog njega želim ostati zauvijek mlada - istaknula je svojedobno glumica i otkrila da je suvišne kilograme skinula prvenstveno zbog zdravlja, ali i kako bi još dugo ostala privlačna svom partneru.

Foto: Instagram screenshot

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije