Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na dodjeli nagrada

Rebel Wilson privukla pozornost jednim potezom: 'Ovo je poruka za Putina'

Foto: Screenshot
1/15
14.03.2022.
u 13:40

- U ovoj izvedbi imamo dva tumača znakovnog jezika, jedan pokazuje američki znakovni jezik, dok je drugi zadužen za britanski. Srećom, na svim znakovnim jezicima ovo je poruka za Putina - rekla je glumica Rebel Wilson na dodjeli nagrade britanske filmske akademije.

Jučer je održana dodjela nagrada britanske filmske akademije (BAFTA) u Royal Albert Hallu, a cijelim događajem dominirala je trenutna situacija u svijetu. Prošle godine ova dodjela nije održana zbog pandemije, a ove godine mnogi su se glumci osvrnuli na trenutnu situaciju i rat u Ukrajini. Dok su jedni slali podršku Ukrajincima, drugi su svoje poruke uputili ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.  Najjasnije je to učinila glumica Rebel Wilson (41) koja je pokazala srednji prst.

- U ovoj izvedbi imamo dva tumača znakovnog jezika, jedan pokazuje američki znakovni jezik, dok je drugi zadužen za britanski. Srećom, na svim znakovnim jezicima ovo je poruka za Putina - rekla je, a publika je uzvratila snažnim pljeskom. Brojne su zvijezde nosile bedževe i vrpce kojima su pokazale svoju podršku Ukrajini. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Inače, dodjelom je dominirao film 'Dina', a ovogodišnje izdanje je 75. Dodajmo da je nagradu za najbolju glumicu u glavnoj ulozi dobila Joanna Scanlan za ulogu u filmu 'Poslije ljubavi', najbolji glumac je Will Smith za ulogu u filmu 'Kralj Richard', a najbolji film je 'Šape pasje'. Film 'Dina' osvojio je nekoliko nagrada među kojima su one za najbolje specijalne efekte, najbolju filmsku glazbu, najbolji zvuk, najbolju kinematografiju i produkcijski dizajn.

Dodajmo i da je Rebel u posljednjih godinu i pol u potpunosti promijenila svoj izgled te je svojom transformacijom oduševila svoje obožavatelje. Rebel je suvišne kilograme izgubila zahvaljujući  treninzima i zdravom načinu prehrane. U 2020. godinu glumica je ušla s namjerom da smršavi i prozvala je 2020. godinom zdravlja. Izbacila je sa svog jelovnika šećer i nezdravu hranu i dala se u ruke treneru Jonu Castanu koji je marljivo s njom vježbao.

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije