Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Secret Sex Lives'

Reality show o svingerima: Skriveni život običnih parova

svingeri
Screenshot/Youtube
08.08.2013.
u 22:58

Na Discovery Chanellu kreće novi reality show, koji će dati gledateljima uvoid u živote svingera.

Na Discovery Chanellu kreće novi reality show, koji će dati gledateljima uvoid u živote svingera. Show \'Secret Sex Lives: Swingers\' prati živote pet prosječnih američkih parova kroz njihove brakove, karijere te svakodnevne obaveze. - Najveća zabluda o svinganju ili grupnom seksu je ta što ljudi misle da se s partnerima petljamo svaki dan, pa cijeli dan i noć. Ili nas svingere smatraju striperima i striptizetama, izjavila je svingerica Jaymee koja već tri godine svinga sa svojim suprugom, odvjetnikom Everettom.

Sretna što je zatrudnjela sa suprugom

Tvrde kako među svingerima postoje određena pravila ponašanja, koja se ne krše. Njegova supruga rodila je svega šest tjedana prije početka showa. - Kad sam saznala da sam trudna, prvo što sam pomislila bilo je da sam sretna što u vrijeme začeća nisam bila s drugim muškarcima, pa je otac sigurno moj suprug. Svoju intimu ogolila je Rebecca sa svojim suprugom Chrisom te Hall i njezin suprug Brian.

Najvažnija im je komunikacija

Svingeri izbjegavaju monogamne parove te pristaju spetljati se sa ženama bez partnera, a koja pristaje na seks sa svingerima. Prema pisanju Discovery Fit&Health TV-a parovi se ističu po određenim znakovima, kao što su boje koje im prevladavaju u dvorištu te prsten na palcu, nožnom prstu. Izvan hedonističkog hobija, parovi tvrde da su sretni te normalno funkcioniraju u društvu. Smatraju kako je za održavanje ovakvih odnosa najvažnija komunikacija, kako je, uostalom, i među monogamnim partnerima.

>>Svingerska plaža Punta Križa: \'Ovdje je kao u Iranu\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije