Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITAIN'S GOT TALENT

Pogledajte nastup mađioničara o kojem bruji cijela Velika Britanija!

Marc Spelmann
Foto: Screenshot
1/4
16.04.2018.
u 17:01

Marc Spelmann oduševio je nastupom u kojem je njegova kćerkica pogodila misli članovima žirija

Mađioničar Marc Spelmann (46) oduševio je Britance u prvoj epizodi nove sezone showa "Britain's Got Talent". Spelmann je izveo trik u kojem je praktički pročitao misli članovima žirija, ali su mu u tome pomogli i članovi njegove obitelji – supruga i kćerkica. To mu je i donijelo plasman u finale budući da su mu voditelji Ant i Dec dali zlatnu pozivnicu.

Samouvjereni Marc prvo je članovima žirija dao niz zadataka – morali su izabrati bojicu bilo koje boje, pokazati jednu kartu, okrenuti Rubikovu kocku slučajnim redoslijedom i zaokružiti slučajnu riječ iz knjige. Dok su oni to radili, mađioničar je ispričao kako je njegovoj supruzi dijagnosticiran rak dojke dok je bila trudna. No mala Isabella rodila se zdrava i sada su joj dvije godine, a ozdravila je i njena mama. Marc je s kćerkicom još prije dvije godine snimio video na kojem je ona točno pogodila što će izabrati članovi žirija.

Ova magija oduševila je sve članove žirija, voditelje, ali i gledatelje koji u protekla dva dana na društvenim mrežama dijele ovaj fenomenalan nastup.

Komentara 58

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
20:08 16.04.2018.

Ironmane, nisi u pravu! Mađioničar - onaj čije vještine ostavljaju dojam natprirodnih moći; opsjenar. Čarobnjak - onaj koji ima moć da izvodi radnje koje nisu moguće po zakonima prirode; čarobnik .

KR
kruti216
19:31 16.04.2018.

GDJE da pogledam????

Avatar rubinet
rubinet
17:53 17.04.2018.

opsjena,čarolija,obmana, sljeparija-ispravne hr riječi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije