Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tata na zadatku

Ranko Zidarić: Dok supruga radi, kćeri i ja 'tulumarimo'!

ranko zidarić
pixsell
31.08.2010.
u 17:12

– Bili smo malo do Brača, Zlarina, Šibenika, svuda gdje smo naišli na dobro društvo – kaže Ranko čija je mlađa kći početkom kolovoza proslavila drugi rođendan.

Zagrebački glumac Ranko Zidarić (45) uvijek ima pune ruke posla. Kad nije zaokupljen glumačkim obvezama, Ranko stupa na scenu kao "supertata". Tako bi ga zasigurno nazvale njegove dvije kćeri, Sara i Zora, kojima poklanja svaki slobodni trenutak. Nakon ljetnog odmora diljem Dalmacije, zagrebački glumac šibenskih korijena do nove kazališne sezone odmara se u najboljem društvu s kuhačom u ruci.

– Bili smo malo do Brača, Zlarina, Šibenika, svuda gdje smo naišli na dobro društvo. Ni u Zagrebu nam trenutačno nije loše. Dok Ivana radi, Zora i ja tulumarimo gdje god stignemo. Nerijetko je to u parkiću ili za kuhinjskim pultom. Kad nam dođe Sara iz Pule, onda je to provod koji se ne zaboravlja – šali se Ranko čija je mlađa kći početkom kolovoza proslavila drugi rođendan.

– Priredili smo slavlje u Šibeniku. Nećemo zaboraviti ni zagrebačku ekipu pa ćemo i tu uskoro imati malu proslavu. Inače, Zora je miroljubivo dijete, uvijek spremno za suradnju, što me posebno veseli. Sara je pak mlada dama koja razumije potrebe dvogodišnjakinje pa se dvije sestre super slažu – objašnjava Ranko čija starija kći Sara, koju je dobio u braku s redateljicom Sašom Broz, ove godine kreće u prvi razred srednje Umjetničke škole u Puli.

– Sara odlično crta. Kad je imala šest godina, počela je crtati stripove. Sad je u tome već prava majstorica. Ma, ona je strašna cura – zaključuje tata Ranko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije