Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužba

R. Kellyjeva žrtva po prvi put podijelila detalje o seksualnom napadu

Foto: Screenshot/PIXSELL
1/3
29.03.2019.
u 14:49

Prva od žrtava koja je progovorila o svom iskustvu zlostavljanja od strane R.Kellyja, njegova bivša frizerka, Lanita Carter u intervjuu za CBS je otkrila kako ju je pjevač pokušao prisiliti na bludne radnje i kako se nosila s pričama o njemu u javnosti.

Lanita Carter, jedna od R.Kellyjevih žrtava, prvi puta je javno provovorila o pretrpljenom seksualnom napadu u intervjuu za CBS. Ona se predstavila kao jedna od četiri žene koje su optužile R.Kellyja za seksualno zloostavljanje i uznemiravanje, zbog čega su pjevača uhitili u veljači ove godine.

- On me seksualno zlostavljao i pokušala sam živjeti poslije toga. Pokušavam se podići s dna, svaki dan – ispričala je Carter za CBS-ovu Jericku Duncan sa suzama u očima u srijedu. - Teško je, ali znam da ću se izvući. Ne sramim se svoje prošlosti – dodala je kroz suze.

Lanita Carter je ispričala kako je R.Kellyju plela poznate pletenice dvije godine, kad ju je prije 15 godina napao. Tvrdi da ju je pjevač probao prisiliti na oralni seks prije nego što je masturbirao i pljunuo joj u lice. Carter je tada imala 24 godine, a u intervjuu je potvrdila da je poslala svoju majicu na DNK testiranje i da su joj tužitelji potvrdili da se uzorci podudaraju s njezinim i R.Kellyjevim DNK-om.

-Ovo je olakšanje - rekla je voditeljici Jericki Duncan u emisiji 'CBS This Morning' i nastavila:
- Nosim ovo u sebi od 2003. Morala sam sjediti u busu i slušati razgovore u javnosti: 'Jesi čula što su napravili R.Kellyju? Trebali bi tog čovjeka ostaviti na miru.' I ne mogu se zauzeti za sebe. Napokon sam shvatila da ne želim biti žrtva i ne želim biti dio toga – rekla je Carter u nadi da će joj ovo pomoći da nastavi dalje.

- Danas kažem: 'Ne više'. Možete pričati o meni, može vam se ne sviđati što govorim o vašem omiljenom pjevaču, ali ovo je moj život...Ovo je moja istina. To je to što imam. Ako umrem sutra, znam da sam rekla istinu – rekla je odlučno.

Podsjetimo, pjevač je optužen po deset točaka optužnice za seksualni napad i uznemiravanje četiri žene, od kojih su tri bile maloljetne, u periodu od 1998. do 2010. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije