Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJAC IZ GASTROTRAŽILICE

Prvi u Hrvatskoj: U 30 dana smršavili 10 kilograma i pojeli sendvič u zraku na 3500 metara

Foto: LuMedia/Luka Krušec
1/2
24.07.2020.
u 16:36

Dečki su u 30 dana skinuli svaki po deset kilograma i to zahvaljujući planiranim treninzima u kombinaciji s plivanjem, saunom i masažama te promjenom prehrambenih navika

Sky Food Challenge, veliki podvig Miroslava Mirkovića i Bojana Horvata, dvojca iz Gastrotražilice, uspješno je završen prošlog četvrtka kad su dečki s Tandem Expertima skočili s padobranom i u slobodnom padu s 3500 metara pojeli sendvič. 

Sve to ne bi bilo moguće da dečki nisu krenuli u intenzivno skidanje kilograma u Cerine Fit Izazovu, pod stručnim vodstvom kineziologa Sportskog centra na Bazenima Cerine.

Foto: LuMedia/Luka Krušec

Dečki su u 30 dana skinuli svaki po deset kilograma i to zahvaljujući planiranim treninzima u kombinaciji s plivanjem, saunom i masažama te promjenom prehrambenih navika.

Svaki trenutak svoje avanture života zabilježili su kamerom, a kako je to izgledalo od početnog vaganja pa sve do uspješnog prizemljenja kod Bazena Cerine pogledajte u videu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije