Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počela Farma!

Prva gazdarica Ella do sada je šefovala samo svojima trima psima

farme
21.03.2010.
u 23:10

Četrnaest novih farmera, svi uvjereni da će se dobro snaći, ušlo je sinoć na Farmu na kojoj će ih uz osiguranje čuvati i pet dresiranih pasa. U trećoj su sezoni pravila stroža, a farmere očekuje i puno više posla nego do sada

Četrnaest je novih farmera jučer ušlo u, na deset hektara veliku Farmu, čime je započela treća sezona popularnog realityja. Očekivanja su velika, svaki od njih uvjeren je da će se dobro snaći. Elio Pisak stoga što raspoznaje gljive, a bavi se i građevinarstvom. Kristijan Curavić rado će kopati i saditi te potražiti sparing partnera za hrvanje.

Drago moslavačko blato

Ivo Amulić upravo s Kikijem namjerava oformiti novu sportsku disciplinu - žongliranje s lopatama u dalj. Danijel Popović računa na iskustvo stečeno na slovenskoj Kmetiji, a Josip Ivančić kaže da ionako nikad ne odustaje pred izazovom, već uvijek ide do kraja. Novoj se Farmi raduje i Davor Dretar Drele.

- Vratio sam se u svoj dom, u miris moslavačkog blata - rekao je zadovoljni Drele.

Za razliku od prethodne dvije sezone, pravila su stroža, pa će se farmeri, uz uobičajene poslove, baviti lončarstvom, brinuti se o pčelama, posađenih 1420 sadnica povrća, jer ako sadnice uvenu - neće imati što jesti. Učit će se tkanju, liječenju pijavicama, izradi posuđa, ribarenju...

I ove godine glavna nagrada je pola milijuna kuna, no farmer koji ispadne neće svoje dukate darovati, već ih vratiti u zakladu.

Farmi zahvaljuje ljubav

– Bilo bi mrak to osvojiti. Tim novcem mogla bih snimiti dva, tri CD-a – rekla je Marinela Jantoš Ella, prva gazdarica Farme.

– Trudit ću se biti dobra, nikad nikome nisam gazdovala. Zapravo, imam tri psa i do sada sam jedino njima bila gazdarica – dodala je.

Pobjednici dosadašnjih farmi - Mario Mlinarić i Rafael Dropulić - komentirali su u studiju farmere i procjenjivali koliko bi se u Farmi mogli zadržati. U studio je došla i prošlogodišnja farmerica Ivana Paris, koja i danas tvrdi da ju je s Dinom Bubičićem na Farmi vezalo tek prijateljstvo.

– Ljubav se rodila tek kasnije, ali istina je da sam sretna i zaljubljena zahvaljujući Farmi – rekla je Ivana.

Razne grupice, skrivene igrice i spletke za sada ne brinu nove farmere. Tvrde da se s time znaju nositi.

Ključne riječi

Komentara 2

FT
franjo.tahi
14:03 22.03.2010.

Prava zabava za kmetove!!!

FT
franjo.tahi
14:05 22.03.2010.

Jako popularna emisija u cijeloj Prištini !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije