Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema zastare

Presuda je pravomoćna, Huljić bi zbog plagijata mogao i u zatvor

tonci huljic
Pixsell
16.03.2011.
u 19:46

Kako u šest mjeseci, koliko je bilo određeno sudskom odlukom, nije platio 110 tisuća kuna zbog plagiranja pjesme "Dalmatinka" Ive Bašića, sud je novčanu kaznu zamijenio zatvorskom

Presuda je pravomoćna, a ne plati li Tonči Huljić 110 tisuća kuna, mogao bi završiti sto dana u zatvoru, piše Index. Kaznu mu je 23. studenoga prošle godine odredio Županijski sud u Splitu.

Kako u šest mjeseci, koliko je bilo određeno sudskom odlukom, nije platio 110 tisuća kuna zbog plagiranja pjesme "Dalmatinka" Ive Bašića, sud je novčanu kaznu zamijenio zatvorskom. Huljić se na odluku žalio, a 10. veljače žalba je odbijena. Do sada mu nije uručeno sudsko rješenje. Ako u međuvremenu plati određenu svotu, postupak se obustavlja.

– Presuda je zastarjela. Ako nije, onda ćemo platiti. Bog s vama – šturo je rekao Huljić za Index.

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
20:11 16.03.2011.

Tonči Huljić bi zbog plagijata stare dobre hrvatske pjesme \"Od Jasenovca do Gradiške Stare\" mogao i u zatvor slijediti puteve nevinih vitezova u Haagu..

VA
vatra
20:31 16.03.2011.

u bajbuku sa komunističkohdzovskom lopinom

Avatar vh1
vh1
21:20 16.03.2011.

Smeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije