Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 50. GODINI

Preminuo pjevač Prodigyja: potvrđeno je da se ubio

04.03.2019.
u 13:51

Keith Flint, pjevač Prodigyja je preminuo. Njegov kolega iz benda Liam Hewlett potvrdio je da se radi o samoubojstvu

Keith Flint, pjevač grupe The Prodigy, preminuo je u 50. godini. Kako pišu britanski mediji, pjevač je pronađen mrtav jutros u 8 sati po lokalnom vremenu u svom domu u Essexu. Liam Howlett, keithov kolega s kojim je i osnovao grupu, potvrdio je da se radi o samoubojstvu.

- Vijesti su točne. Ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali naš brat Keith Flint oduzeo si je život ovog vikenda. Ljut sam, šokiran i slomljenog srca. Počivaj u miru, brate - piše The Sun. 

The Prodigy jedna je od najuspješnijih britanskih grupa svih vremena. Svjetsku slavu doživjeli su početkom 90-ih godina, kada su bili pioniri europske rave scene. Singlovi poput "Breathe" i "Firestarter" bili su broj 1 u mnogim europskim zemljama. 

Izdali su sedam albuma, a posljednji "No Tourists" izišao je lani.. 

Grupu The Prodigy gledali smo nekoliko puta u Hrvatskoj – Na InMusicu u Zagrebu nastupili su 2008. godine, šibenskom Terraneu 2013., Zadru 2016. te Sea Staru u Umagu prije dvije godine. 

Ključne riječi

Komentara 42

MA
Maksim82
13:22 04.03.2019.

R.I.P. Umro je veliki glazbenik! A vi, koji ne znate tko je Flint i The Prodigy (ne moraju svi znati sve), nemojte danas komentirati ovaj članak

JU
jurica
14:58 04.03.2019.

odose dva najveca Saban i Keith

DU
Duslikr
13:08 04.03.2019.

Mnogobrojne "zvijezde" umru prerano, od "zdravog" nacina zivota ili od svoje ruke(sto ide jedno s drugim). Koliko god muzika bila privlačna, nisu nikakav uzor djeci. Treba biti odgovoran prema drugima, ali i prema sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije