Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvala na čestitkama

Iz Ureda predsjednika Vlade stigla je potvrda kako će premijer i supruga dobiti treće dijete

Foto: Luka Stanzi/Pixsell
1/6
01.02.2022.
u 15:00

Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće, piše u priopćenju koje je došlo iz Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske.

Nakon objave u medijima kako će premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana uskoro dobiti treće dijete, stiglo je i priopćenje iz Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske koje prenosimo u nastavku:

"S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji.

Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće.

Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece."

VIDEO: Premijer Andrej Plenković i supruga Ana očekuju treće dijete 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BO
Bosque
18:33 02.02.2022.

Super, rodilo se još jedno dijete koje će biti (kada odraste) na grbi naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije