Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda 'Kućanica'

Poznatoj glumici prijeti 20 godina zatvora: Prihvaćam svoju krivicu

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
09.04.2019.
u 11:43

Felicity Huffman je platila 15 tisuća dolara kako bi njena kći prošla prijemni ispit, a osim nje isto to je učinilo još 13 roditelja koji su se našli s Felicity na optuženičkoj klupi, a među njima je Lori Loughlin, zvijezda humoristične serije 'Puna kuća'.

Mediji u Americi prije nekoliko tjedana objavili su informaciju kako je glumica Felicity Huffman dala mito kako bi se njena kći upisala na fakultet.

Naime, glumica je platila 15 tisuća dolara kako bi njena kći prošla prijemni ispit, a osim nje isto to je učinilo još 13 roditelja koji su se našli s Felicity na optuženičkoj klupi, a među njima je Lori Loughlin, zvijezda humoristične serije 'Puna kuća'.

Huffman prijeti 20 godina zatvora, ali navodno će proći samo s godinu dana uvjetne kazne i 20 tisuća dolara novčane kazne i to zato što se pokajala. 

Huffman, gledateljima najpoznatija po ulozi u seriji "Kućanice" poslala je priopćenje u kojem se kaje zbog onoga što je učinila te se posebno ispričala roditeljima čija su se djeca naporno trudila i radila kako bi upisala željene fakultete.

- Prihvaćam svoju krivicu i s dubokim žaljenjem te sramom zbog onoga što sam učinila, prihvaćam punu odgovornost za svoje postupke. Stidim se boli koju sam prouzročila svojoj kćeri, obitelji, prijateljima, kolegama i obrazovnoj zajednici. - napisala je  glumica u priopćenju. 

Podmićivanje za upis na fakultet u ovom slučaju je išlo preko Williama Ricka Singera koji je primio oko 25 milijuna dolara za
podmićivanje na fakultetima. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
13:01 09.04.2019.

U Hrvatskoj bi dobila 6 mjeseci uvjetno a kćerka bi ostala na fakultetu !

LI
liliZG
14:42 09.04.2019.

kad imaš love , uvijek prođeš jeftino-godina uvjetno i 20.000 dolara kazne,.. za nje od cipela ili haljine za neki crveni tepih.

AR
Armagedon
12:21 09.04.2019.

po tome bi zatvori bili krcati..... i kod njih i kod nas..... ali više kod njih ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije