Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal

Prijevara stoljeća: Zbog davanja mita uhićene i dvije slavne glumice!

Foto: Profimedia
1/3
12.03.2019.
u 18:24

Tužitelji navode da su optuženi između ostalog kreirali lažna postignuća u sportu. Loughlinine dvije kćeri navedene su kao  dio tima USC, no niti jedna od njih nikada nije bila dio postave.

Glumice Felicity Huffman i Lori Loughlin bile su između 50 uhićenih i optuženih u vezi s najvećom prijevarom oko upisa na fakultet u američkoj povijesti.

Kako prenosi NBC News, roditelji su podmićivali trenere i administrativne djelatnike kako bi osigurali upis svoje djece na elitna sveučilišta.

Tužitelji navode da su optuženi između ostalog kreirali lažna postignuća u sportu. Loughlinine dvije kćeri navedene su kao  dio tima USC, no niti jedna od njih nikada nije bila dio postave.

Felicity Huffman je navodno podmitila administrativne djelatnike te je njezina kći na prijemnom ispitu dobila čak duplo više vremena od drugih studenata.  Huffman je najpoznatija po ulozi u seriji 'Očajne kućanice', dok je Loughlin glumila Rebeccu Donaldson u punoj kući.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije