Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija crodux

Poznati fotoreklamama 'spašavaju' prijatelje Čermak

poznati crodux
02.01.2015.
u 19:53

Severina se prva fotkala na Čermakovoj benzinskoj nakon izvješća Ministarstva gospodarstva, dok naftaš tuži Vrdoljaka

Severina, Maja Šuput, Željko Joksimović, Marko Grubnić, Iva Balaban, Tina Katanić... samo su neke od poznatih osoba koje su proteklih tjedana društvene mreže zatrpali fotografijama na kojima toče gorivo na benzinskim postajama Croduxa u vlasništvu obitelji Čermak.

I to redom s porukama "uvijek vjerni", "samo najbolje"....

I dok Ivan Čermak najavljuje tužbu protiv ministra Ivana Vrdoljaka, svjedoci smo besplatnog reklamiranja, i to po prijateljskoj liniji.

Serija fotografija počela je kraljicom estrade Severinom, koja je na putu prema Varaždinu u kojem je pjevala stala na benzinskoj postaji, podigla nožicu i utočila gorivo.

"Crodux, samo gas, gas", napisala je Sevka, inače bliska prijateljica s bračnim parom Andreom i Hrvojem Čermak s kojima je proslavila i blagdane.

Severinina prijateljica Andrea ispod fotografije komentirala je: "Gas, ljube, gas, i to s najkvalitetnijim gorivom u Hrvatskoj."

Željko Joksimović natočio je pak nakon koncerta u Zagrebu, koji su pohodili i Čermakovi, a sa svojim se limenim ljubimcem fotkao i stilist Marko Grubnić, i to tako što je u dizel natočio – benzin.

Ismijali su ga na društvenim mrežama što je on za tportal komentirao: "Nasmijalo me to. Fotka je odgovor na procjenu Ministarstva o lošoj kvaliteti goriva. Pitao sam se nisu li oni možda točili krivo gorivo?"

Na Fejsu kompanije osvanula je i fotka predsjednika Ive Josipovića, na kojoj, doduše, na benzinskoj pije kavu. 

>>Čermakovo gorivo izvan propisa, ali za vozila nije bilo nikakve štete

>>Severina oduševila obožavatelje provokativnim fotkama

Komentara 43

ST
strsljen2013
22:04 02.01.2015.

Gospodine generale ako su gore navedeni potrebni reklamirati kupovinu vaših proizvoda onda je najbolje da zatvorite sve.

TO
Toma2
23:29 02.01.2015.

Gospodine Čermak jedan dobronamjeran savjet: pokajte se za loše gorivo i uložite u kvalitetu pa da vaše bude najbolje. (ne u fufice na pumpi, o gorivu govorim) p.s. jednom točio kod njega i upalila mi se lampica za kvar naa vozilu, a kad su mi u servisu prikopčali na kompjuter serviser mi je rekao - javlja vam lošu smjesu goriva, pazite gdje točite

BA
baltazar71
21:59 02.01.2015.

Svi ti na reklama toce BESPLATNO na Croduxu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije