Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi Brazilac

Potpuno neočekivano: Maja objavila intimnu snimku iz hotela i svima otkrila da ima dečka!

maja šuput
Foto: Instagram
1/6
26.02.2016.
u 20:33

Sudeći prema posljednjem videu koji je objavila, vrckava pjevačica u Brazilu konačno je pronašla 'onog pravog' koji je zarobio njezino srce

Pjevačica Maja Šuput trenutačno uživa u Brazilu, a koliko joj je tamo lijepo, pokazuje i njezin Instagram profil.

Sudeći prema posljednjem videu koji je objavila, vrckava pjevačica u Brazilu konačno je pronašla 'onog pravog' koji je zarobio njezino srce.

 

Mama ovo je moj novi decko samo on to jos ne zna @rafaelporphirio #NeLomiMiSrce #

Videozapis objavljuje majasuput (@majasuput)

– Mama, ovo je moj novi dečko, samo on to još ne zna. On je super, mama, on ništa ne kuži – kazala je Maja u videu u kojem se privila uz atraktivnog Brazilca. Riječ je o 30-godišnjem modelu Rafaelu Porphiriou koji se pojavljuje u spotu za Majinu novu pjesmu "Ne lomi mi srce". Je li tijekom snimanja među atraktivnim Brazilcem i našom Majom doista zaiskrilo, pokazat će vrijeme. 

>>Previše preplanula: Majo, super ti je haljina, ali što je s tenom?

>>'Mladenka sam samo za fašnik'

Komentara 30

MA
Majur
20:48 26.02.2016.

Strašno....takve stvari VL pod "normalno" propagira....nacvrckana ili našmrkana napaljena šupica-šuput pozdravlja svoju mamu...maše u kameru kao sevka onda na brodiću....

Avatar TucTuc
TucTuc
20:57 26.02.2016.

Majo, pala si ispod svake granice dobrog ukusa svojim "spontanim" naslikavanjem guzice. Fufa na kvadrat na zalost. Mozda tebe i tvog managera zabavlja ovakav nacin promocije...ali! Fufa i nista vise i to jeftina!

Avatar comparator
comparator
20:47 26.02.2016.

Cura si priuštila !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije