Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Popularni glazbenik prekinuo vezu s djevojkom samo četiri mjeseca nakon što su postali roditelji

Jason i Jena
Foto: Instagram
1/7
26.09.2021.
u 23:00

- Jena i ja smo se odlučili razdvojiti. Ona je predivna majka, ali osjećamo da će nam razdvojenost u ovom trenutku omogućiti da budemo najbolja verzija sebe i najbolji roditelji. Molimo vas da u ovom trenutku poštujete našu privatnost - napisao je Derulo.  Inače, Jena je prije samo četiri dana čestitala Derulu rođendan, i tada nitko nije mogao ni pretpostaviti da će njihovoj ljubavi doći kraj.

Američka pop zvijezda Jason Derulo (32) prekinuo je sa svojom djevojkom Jenom Frumes samo četiri mjeseca nakon rođenja njihova prvog djeteta, sinčića Jasona Kinga. Glazbenik je ovu vijest objavio na Twitteru. 

- Jena i ja smo se odlučili razdvojiti. Ona je predivna majka, ali osjećamo da će nam razdvojenost u ovom trenutku omogućiti da budemo najbolja verzija sebe i najbolji roditelji. Molimo vas da u ovom trenutku poštujete našu privatnost - napisao je Derulo. 
Inače, Jena je prije samo četiri dana čestitala Derulu rođendan, i tada nitko nije mogao ni pretpostaviti da će njihovoj ljubavi doći kraj.

 

- Sretan rođendan, Jasone! Blagoslovljena sam što dijelim rođendan s mojom ljubavi. Ti si najzgodniji, najvrjedniji, najtalentiraniji i najljubazniji čovjek ikada. Zaista me činiš potpunom i zahvalna sam na ljubavi koju dijelimo. Ti i naše dijete činite me najsretnijom djevojkom na svijetu i jedva čekam s vama napraviti nove uspomene. Znam da sam ponekad tvrda, ali ti me činiš mekanom i prihvaćaš me takvom kakva jesam i zauvijek sam ti zahvalna na tome. Živjeli još jednu godinu! Volim te jako, zauvijek - napisala je tada Frumes, no ubrzo je objavu izbrisala s Instagrama. 

Inače, Jason Derulo prije Jene je tri godine bio u vezi s pjevačicom  Jordin Sparks, a prekinuli su 2014. godine. jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice je prije tri godine nastupio i u zagrebačkoj Areni, te glasom ali i isklesanim tijelom oduševio obožavateljice. 

VIDEO: Preminuo glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u 'Seksu i gradu' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije