Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna poduzetnica

Pojavile su se fotke Snježane Schillinger stare 17 godina, jedan detalj svog imidža nikada ne mijenja

Foto: Instagram
1/17
09.01.2022.
u 13:30

No, poduzetnica se neko vrijeme neće pojavljivati na društvenim događanjima jer je na skijanju slomila nogu. Ipak, to ne znači da će je mnogi zaboraviti, pogotovo zato što su isplivale fotografije koje su nastale prije 17 godina.

Poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess, Snježana Schillinger (51) neizostavna je pojava na domaćoj modnoj sceni već dugi niz godina. No, poduzetnica se neko vrijeme neće pojavljivati na društvenim događanjima jer je na skijanju slomila nogu.

Ipak, to ne znači da će je mnogi zaboraviti, pogotovo zato što su isplivale fotografije koje su nastale prije 17 godina.

07.12.2005., Zagreb - Poduzetnica Snjezana Mehun. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Schillinger je i u to vrijeme njegovala istančan modni stil, a kosu boji u plavo i danas

07.12.2005., Zagreb - Poduzetnica Snjezana Mehun. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Inače, poduzetnica i odnedavno supruga Franza Schillingera slomila je nogu, a o nezgodi je obavijestila pratitelje na Instagramu. "Preskočit ćemo sada detaljan opis, analizu što, kako i zašto sam baš tu sekundu odlučila se za još jedan spust po lošem snijegu poznatom kao lomitelju nogu ili koljena! Plač, šok, neizvjesnost, brzinu austrijske hitne, konačnu odluku da ja po mužu Austrijanka ipak idem na operaciju u Hrvatsku... jer ja pamtim samo lijepe dane, a i mi na Instagramu nemamo loše dane je l' da? Mi imamo samo lijepe trenutke, speglane fotke i savršene lokacije! Baš sam voljela skijati... reći ću samo to", napisala je PR menadžerica i modna dizajnerica koja je zimovala u društvu supruga na Kitzbühelu.

U komentarima su joj se javili brojni poznati, a među njima i kolegica dizajnerica Matija Vuica te Neven Ciganović i pjevačica Renata Končić Minea.  "A joj, i ja sam prije nekoliko godina isto napravila i vratila se s pola tijela u gipsu. Hajde, brzo ćeš ti to sanirati a, koliko te poznam, sljedeće godine si opet na skijama", napisala joj je Matija.

"A to je ta ljubav prema štapovima, sad ih budeš i po suhom furala", napisao joj je pak Cigi dok joj je Minea poželjela brz oporavak. 
Iako na štakama, Snježana nije skidala osmijeh s lica. Podsjetimo, poduzetnica je prošlu godinu obilježila svojim rajskim vjenčanjem na Kornatima, točnije otočiću Piškera. Gosti su na vjenčanje pristigli gliserima, a uoči samog čina partijali su na luksuznoj jahti par dana, na kojoj su zadarskim arhipelagom, među šezdesetak uzvanika, plovili i Ana Rucner, Nives Celzijus, Ecija Ivušić i njezin dečko Goran Belošević. Par se upoznao na sajmu chartera u Zagrebu u jesen 2018., a zaručili su se na Maldivima u veljači ove godine.

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije