Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa Lana

Pogledajte nacionalnu haljinu koju će nositi nova Miss Hrvatske

Lana Missica (1)
Foto: PR Foto
1/4
30.08.2013.
u 15:03

Lijepa novoizabrana Miss Hrvatske Lana Gržetić dolazi iz Rijeke, ima 18 godina i maturantica je Škole za primijenjenu umjetnost.

Lijepa novoizabrana Miss Hrvatske Lana Gržetić dolazi iz Rijeke, ima 18 godina i maturantica je Škole za primijenjenu umjetnost. Pleše klasični balet, bavi se jahanjem, a usto se priprema za svjetski izbor u Indoneziji. Vrijeme provodi u pripremama, isprobavajući odjeću za izbor.

Nacionalnu haljinu za Lanu osmislile su dizajnerice Marija i Vesna Milković i izradile u radionici svog etno-butika Mara. Lanine kofere će prekrasnim haljinama napuniti Body Feeling, Dies Gaudii, Martina Felja, Aleksandra Dojčinović, Zigman i Iggy Popović, a za cipele se brine Högl Shoe Fashion.

>>Hrvatska ima novu Miss! Njeno ime je Lana Gržetić!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije