Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkazao turneju

Pjevač zabrinuo fanove: Hitno prebačen u bolnicu zbog infekcije koja mu otežava disanje

Foto: profimedia
1/6
03.03.2022.
u 18:45

U priopćenju objavljenom na njegovom Instagramu navodi se da je pozvan liječnik koji je zaključio da se radi o respiratornoj infekciji.

Britanski glazbenik Pete Doherty (42) podvrgnut je "hitnom liječenju" zbog respiratorne infekcije, donose britanski mediji. Zbog liječenja je bio prisiljen otkazati niz nastupa u Velikoj Britaniji sa svojim rock bendom "The Libertines".

The Sun piše kako je naglo dobio visoku temperaturu i počeo gubiti dah. U priopćenju objavljenom na njegovom Instagramu navodi se da je brzo nakon toga pozvan liječnik koji je zaključio da se radi o respiratornoj infekciji.

“Pozvan je liječnik da procijeni Peterovo stanje večeras nakon što je dobio visoku temperaturu i otežano disao. Srećom, test je negativan na COVID-19, ali mu je dijagnosticirana respiratorna infekcija koja zahtijeva hitno liječenje. Nažalost, savjetovali su mu da ni pod kojim uvjetima ne nastupa večeras, što nije bila lako donesena odluka te je ostao pod pomnim nadzorom liječnika", stajalo je u objavi.

Frontmen grupe Libertines i Babyshambles udružio se s francuskim glazbenikom Frédéricom Loom na albumu The Fantasy Life Of Poetry & Crime, koji bi trebao biti objavljen 18. ožujka. Najavili su i turneju po Velikoj Britaniji i Europi koja će započeti u Parizu 5. svibnja i završiti u Cambridgeu 20. svibnja. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije