Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona

Antonija Blaće otkrila kakav je novi Savršeni: On je znanstvenik i intelektualac i sportski tip

Samobor: Snimanje reality showa RTL televizije Gospodin Savršeni
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/7
03.03.2022.
u 17:13

Ispričala je kako se Gospodin Savršeni sam prijavio za sudjelovanje u trećoj sezoni showa.

Uskoro će na RTL-u s emitiranjem početi i treća sezona showa "Gospodin Savršeni" kojeg će voditi Antonija Blaće. Tim povodom ispričala je što gledatelji mogu očekivati od nove sezone i je li bilo teško pronaći nove kandidatkinje i Gospodina Savršenog.

- Zapravo nije toliko teško pronaći sudionike jer se sad već dosta djevojaka i dečki sami prijave, ali mi si uvijek ostavljamo mogućnost da 'izađemo u svijet' i potražimo osobe za koje mislimo da bi bile dobre i otvorene za ljubav i show. No moram priznati kako se ovogodišnji Gospodin Savršeni sam prijavio! - ispričala je za RTL.  Rekla je kako joj je kod ove emisije najbolji razvoj emocija i odnosa, i uvijek joj je zabavno vidjeti je li u svojoj glavi dobro predvidjela razvoj situacije i odnosa. Identitet novog Savršenog još nije otkriven javnosti, ali Antonija je u kratko otkrila koje osobine ima novi Savršeni.

- Jako sam zadovoljna s novim Gospodinom Savršenim, ove godine imamo znanstvenika i intelektualca, istovremeno sportskog duha, lijepo odgojenog čovjeka kojeg bi svaka majka, kako se kaže, poželjela za zeta. Može vam se više ili manje sviđati, može biti ili ne biti po vašem ukusu, ali nitko ne može reći da ove godine nemamo 'wow' kandidata - kaže Blaće. Dodala je kako je ovo najbolja sezona dosad i svima koji imaju predrasude prema ovakvom showu poručuje: 

- Mislim da poneki imaju malo predrasuda, ali takvima poručujem - zašto ne ostati otvoren i prema toj opciji? Nadam se da će ova sezona dokazati da je sve moguće.

VIDEO Antonia Ćosić: "Napravit ću veliki tulum u čast nominacije za Ružu"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije