Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA VIJEST

Pierce Brosnan postao je djed preslatkog Jaxxona, maleni je podrijetlom Hrvat

Photo call for the film 'Black Adam' in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/9
17.11.2022.
u 20:06

- Jaxxon Elijah Brosnan, rođen u 15:06 12.11.2022… Blagoslov tebi, moj najdraži unuče, dobrodošao. Čestitam dragi moji Sean, Sanja i Marley. Mir s vama, napisao je ponosni djed na Instagramu

Irsko-američki glumac Pierce Brosnan (69), najpoznatiji po ulozi Jamesa Bonda, na Instagramu je objavio kako je prije pet dana postao djed dječaka Jaxxona Elijaha.

- Jaxxon Elijah Brosnan, rođen u 15:06 12.11.2022… Blagoslov tebi, moj najdraži unuče, dobrodošao. Čestitam dragi moji Sean, Sanja i Marley. Mir s vama, napisao je ponosni djed na Instagramu. Inače, mali Jaxxon je Hrvat po majci.

Njegov sin Sean Brosnan oženio je Hrvaticu Sanju Banić, čiji su roditelji podrijetlom iz zadarskog područja, a Sanja je rođena u New Jerseyju. Bavi se filmskom produkcijom, a iza sebe ima rad na nekoliko popularnih naslova. Za Sanju Banić kažu kako odlično priča hrvatski, kao i da je, prije negoli je postala producentica, radila kao manekenka, a potom i glumica. Danas se osim produciranjem, bavi i fitnessom i plesom.

Sean, koji je također glumac, i ona vjenčali su se 2014. godine, a prije Jaxxona dobili su djevojčicu Marley May, koja je prava mezimica djeda Piercea. 

Brosnan je Seana dobio sa suprugom Cassandrom, koja je umrla prije 30 godina od raka jajnika. Tada je Sean imao osam godina.

Pierce je ove godine s drugom suprugom Keely Shaye Smith (58) proslavio 21. godišnjicu braka.

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

ST
Stpe
03:49 18.11.2022.

Sad će moći i glasati za stranku

Avatar Tombstone
Tombstone
02:51 18.11.2022.

Uzas. Iz NJ, zivi u Kaliforniji. Ne moze gora kombinacija.

KO
konfederacija
02:43 18.11.2022.

gotovo je više sa starim imenima generacije se izmješale i narodi.ja imam unuke da imam problema izgovorit ispravno ime.nema više ante,mate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije