Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni tata

Petar Grašo o obitelji: 'Najljepša zora koju sam dočekao, to je Alba, moja kći'

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: PIXSELL/Ilustracija
1/13
31.10.2022.
u 15:40

Glazbenik je gostovao u jednoj emisiji te se dotaknuo i teme svoje obitelji. Otkrio je da je planirao prije Haninog poroda očistiti raspored, no Alba ih je iznenadila i malo uranila.

Glazbenik Petar Grašo (46) gostovao je u emisiji Balkanskom ulicom na srpskoj Blic televiziji te se dotaknuo teme obitelji. Petar je objasnio izbor imena za svoju kćer. Naime, ime Alba u talijanskom i španjolskom jeziku znači zora i izlazak sunca.

- Najljepša zora koju sam dočekao, to je Alba, moja kći. To je zora života - rekao je pjevač.

Glazbenik je ispričao da svojoj kćerkici često pjeva, ali je to više nesvjesno jer je 'on taj koji uvijek pjeva'. Kaže da je za dječje pjesmice zadužena njegova supruga Hana Huljić.

- Uhvatim se da sebi pjevam dok nju držim u rukama, jer ja nonstop pjevam nešto, nonstop pjevušim u kući. Sad joj majka pjeva. Majka ima lijep i anđeoski glas tako da nije problem - ispričao je te dodao kako ima puno sretnih trenutaka.

- Jedan od sretnijih momenata je kada sam se 17. srpnja vratio nakon deset sati putovanja iz Ohrida preko Skoplja do Zagreba, pa autom do Splita kada sam došao u deset sati u rodilište i uzeo to malo stvorenje u ruke. Rekao sam sam sebi: 'Ovo je tvoje, majstore, pa ti sad vidi'. To je jedan trenutak koji nikada neću zaboraviti - dodao je.

Grašo je otkrio da je planirao prije Haninog poroda očistiti raspored, no Alba ih je iznenadila i malo uranila.

- Te večeri sam bio toliko umoran, imao sam koncerte, a ona je malo ranije došla, nekoliko dana prije nego što smo mi mislili. Ostavio sam desetak dana da budem kod kuće, ali dijete je malo uranilo. Bio sam toliko umoran da sam samo došao kod majke i oca, tamo su bili Tonči i Vjekoslava i jednostavno smo popili crno vino i uživali u trenutku - zaključio je Grašo.

Podsjećamo, Hana rodila carskim rezom u srpnju, a malena Alba je bila teška 3100 grama i dugačka 50 centimetara te je unijela  veliku sreću u obitelj Grašo i Huljić. Prvu Albinu fotografiju na Instagramu objavio je Grašin kum Dino Rađa.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Makbe
13:48 02.11.2022.

Nisam njegov fan, ali čovjek nije učinio ništa loše. Htio je djecu, s Danijelom to nije ostvario, nije s njom bio ni oženjen. Sad se lijepo ožđenio i okružio svojom obitelji i djetetom. Vjerojatno ih još bude. Sretno im, aa sretno i Danijeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije