Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'divno si ovo rekao'

Čombe iz 'Lud, zbunjen, normalan' ostao potresen sudbinom jednog mladića pa odlučio progovoriti

Miraj Grbić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
31.10.2022.
u 10:21

- Čuo sam takve stvari da se prije događaju, ali nisam nikad prije odlučio reagirati na to, a razlog zašto sada reagiram je zato što mislim da ako nešto kažem, netko kome to treba može to čuti i možda može pogledati život s neke druge točke i drugačije perspektive - objasnio je glumac Miraj Grbić na samom početku videa koji je objavio.

Glumac Miraj Grbić, poznat po ulozi Čombe iz serije 'Lud, zbunjen, normalan', odlučio se na za njega nesvakidašnji potez potaknut viješću o nesretnoj sudbini mladića koji je bio žrtva cyberbullyinga.

- Ovaj put nije zabava u pitanju i čak sam dugo razmišljao hoću li objaviti ovaj video nakon što sam pročitao vijest o nesretnom mladiću, ali ako pomogne barem jednoj osobi koja prolazi kroz situaciju u kojoj osjeća da ne može više, video je postigao svrhu - napisao je u opisu podužeg videa koji je objavio na svojem Instagram profilu.

- Čuo sam takve stvari da se prije događaju, ali nisam nikad prije odlučio reagirati na to, a razlog zašto sada reagiram je zato što mislim da ako nešto kažem, netko kome to treba može to čuti i možda može pogledati život s neke druge točke i drugačije perspektive - objasnio je na samom početku videa koji je objavio. 

Miraj je svojim potezom oduševio svoje pratitelje te su mu ga mnogi pohvalili. 'Svaka čast ljudino', 'Nadam se da će barem nekome pomoći ove predivne riječi podrške i empatije', 'Bravo i hvala za ovaj video', 'Jako iskren i moćan video ', 'Divno si ovo rekao', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, glumac je često aktivan an društveni mrežama te objavljuje različite dogodovštine. Na Instagramu često govori o svojoj obitelji, supruzi, glumici Mariji Omaljev Grbić i kćeri Billie s kojima živi u Americi te svojem poslu. 

Glumački par u Los Angeles preselio 2013. godine. Miraj je u Americi ostvario već nekoliko uloga i to u američkim serijama 'S.W.A.T.' i  'American Horror Story' te filmovima: 'Nemoguća misija: Protokol duh', devetom nastavku franšize 'Brzi i žestoki' te mnogim drugima, a nedavno se pohvalio kako je glumio u filmu 'Babylon' uz bok velikih zvijezda kao što su Brad Pitt, Margot Robbie, Olivia Wilde, Tobey Maguire, kao i još nekih poznatih holivudskih glumaca.

- Dobar je osjećaj biti dio ovog remek djela - napisao je pored najave na svojem Storyju, a radi se o jednom od najiščekivanijih filmova godine čiji se izlazak očekuje za Božić.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:04 31.10.2022.

Vjerojatno nije lako,pritisak sa svih strana dečku došlo do grla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije