Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA MISS JUGOSLAVIJE

Ana Sasso (59) mamila uzdahe na modnoj reviji, u haljini golih ramena pokazala skriveni detalj

Zagreb: U Lisinskom održan izbor za Miss Beauty Hrvatske
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/10
31.10.2022.
u 09:33

Sasso je titulu Miss ponijela 1982. godine, a danas sa svojih 5.000 pratitelja dijeli brojne videe na kojima pokazuje kako trenira te održava svoju figure, a na društvenim mrežama rado se prisjeća svojih manekenskih dana.

Bivša manekenka i missica Anna Sasso (59) na Instagramu je podijelila nove fotografije i još jednom oduševila pratitelje. Ana je 80-ih palila maštu muškaraca kada se pojavila u mokroj majici u reklami za Pipi, a i gotovo 40 godina kasnije izgleda sjajno.

Sasso se sada nakratko vratila na modne piste i zablistala na humanitarnoj modnoj reviji City Modus u Zagrebu. Nosila je elegantnu crvenu haljinu spuštenih ramena koja je otkrila njezinu tetovažu, a dobro raspoložena nije skidala osmjeh s lica.

Podsjetimo, Sasso je titulu Miss ponijela 1982. godine, a danas sa svojih 5.000 pratitelja dijeli brojne videe na kojima pokazuje kako trenira te održava svoju figure, a na društvenim mrežama rado se prisjeća svojih manekenskih dana. Tako je nedavno podijelila video s fotografijama iz vremena dok je još snimala kampanje i nosila revije, a mnogi su se složili kako se nije puno promijenila. 

30.10.2022., Zagreb - U hotelu Sheraton odrzano je sesto izdanje humanitarne modne revije City Modus. Ana Sasso. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
''Najljepša'', ''Predivna moja'', ''Goriš'', pisali su oduševljeni pratitelji.

Inače, Ana živi u Samoboru, a sve je iznenadila kada je prošle godine otkrila da se u tajnosti udala za uspješnog kirurga Hrvoja Tomasovića.

- Mi smo kao gospodin i gospođa Smith.  Uspjeli smo to sakriti zato što je to bio naš dogovor, nešto naše, nismo to htjeli dijeliti, nema potrebe. Što znači papir ako se ljudi ne vole, ali mi smo i to napravili, čisto da imamo i taj papir- otkrila je Sasso koja je Hrvoja upoznala u bolnici pa joj je tako jedan nesretni pregled donio veliku sreću, a ranije je bila u braku s Igorom Franceschijem i Nenadom Bareom Teklićem.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije