Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogatiji za 57 mil.

P. Diddy opet pretekao Jay-Z-ja na listi najbogatijih hip hopera

diddy
Pixsell
18.04.2012.
u 21:00

Poslovno carstvo poduzetnog Seana Combsa, između ostalog, uključuje odjevni brand Sean John, glazbenu izdavačku kuću Bad Boy Worldwide i votku Ciroc. Jay-Z-ju milijune donosi ugovor s Live Nationom, turneja s Kanye Westom,...

Drugu godinu za redom časopis Forbes proglasio je Seana \"P. Diddyja\" Combsa najbogatijim hip hoperom na svijetu. P. Diddy je s bogatstvom od 344 milijuna funti (3,2 milijarde kuna) opet pretekao Jay-Z-ja koji je od pobjednika siromašnjiji za 57 milijuna funti.

Poslovno carstvo poduzetnog Seana Combsa, između ostalog, uključuje odjevni brand Sean John, glazbenu izdavačku kuću Bad Boy Worldwide i votku Ciroc. Jay-Z-ju milijune pak donosi ugovor s Live Nationom, turneja s Kanye Westom, lanac noćnih klubova 40/40 i udio vlasništva u košarkaškom timu New Jersey Nets.

Na trećem mjestu našao se Dr. Dre, na četvrtom Bryan \"Birdman\" Williams, dok je 50 Cent peti najbogatiji hip hoper na svijetu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije