Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U njegovu stilu

Ovim stihovima Bujanec se zahvalio prijateljima što su mu uveličali svadbu

Foto: Davor Javorović/Pixsell
03.09.2017.
u 15:22

Citirajući stihove pjesme "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" od Marka Perkovića Thompsona voditelj Bujice zahvalio se svima i uz stihove je objavio fotografiju sa suprugom Karolinom Šego snimljenu na dan vjenčanja

Velimir Bujanec danas se na svom Facebook profilu zahvalio svima koji su uveličali njegovo svadbeno slavlje u petak navečer.

– Ako me voliš draga, ne postoji granica! Nek' vjera bude snaga, mir iza kućnog praga, nek' bude znanja i blagostanja... U život djeca krenu, čovjek nek' voli ženu kao ja tebe... Kumovima, roditeljima, svim dragim prijateljima: Za sve, hvala vam za sve! – napisao je voditelj "Bujice" citirajući stihove pjesme "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" Marka Perkovića Thompsona. 

 

 

Upravo je Thompson uz Matu Bulića i Miroslava Škoru bio zadužen za glazbeni dio slavlja, a u tom zadatku trojici glazbenika pomogao je i Zdravko Mamić koji se primio mikrofona i s Bulićem mladencima zapjevao pjesmu "Moja Hercegovina". 

 

Komentara 158

Avatar arhaika
arhaika
15:52 03.09.2017.

cestitke najboljem novinaru i uredniku u rh. zahvaljujuci njegovoj hrabrosti otkrivene su brojne partijske afere koje nikad nisu ni spomenute u ostalim medijima.

Avatar Feniks
Feniks
15:52 03.09.2017.

Čestitke Bujanecu!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
16:02 03.09.2017.

Sretno Hrvatino!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije