Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna trenerica

Ova ljepotica zaludjela je slavnog glumca!

cura robert pattinson (1)
Foto: Instagram
1/4
26.09.2013.
u 20:52

Konačno je Robert Pattinson našao zgodnu curu. Nakon Kristen Stewart ljubi prezgodnu Sydney Liebes, barem se tako šuška u hollywoodskim krugovima.

Robert Pattinson ima novu djevojku. Nakon Kristen Stewart ljubi prezgodnu Sydney Liebes, barem se tako šuška u hollywoodskim krugovima. Pojavile su se glasine i kako je u vezi s kćeri Seana Penna, no mnogi tvrde da je ljubav pronašao u svojoj osobnoj trenerici.

Naime, lijepa i istesana Sydney osobna je trenerica koju je angažirala Robertova producentska kuća kako bi Roberta nabildala za njegov novi film "Mission: Blacklist". – Robert je prvo veće glumačko ime s kojim Sydney trenira. Počeli su svakodnevno vježbati i brzo su se našli na istoj valnoj duljini. Ubrzo ju je Rob pozvao na spoj, tako je sve počelo – ispričao je Sydneyin prijatelj za strane medije.

>>Robert Pattinson u vezi je s kćeri Seana Penna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije