Naslovnica Showbiz Hollywood

Oscari neće imati domaćina: Evo kako je to katastrofalno završilo 1989.

Podsjetimo, zadnji put kada ova večer nije imala domaćina, bilo je u ožujku 1989. godine, a započela je lošim i često ismijavanim glazbenim brojem koji su izveli glumac Rob Lowe i Snjeguljica.
10. siječnja 2019. u 22:53 1 komentara 521 prikaza
Foto: Profimedia
Pogledajte galeriju 1/4

Nakon poprilične muke oko potrage za zamjenom glumca Kevina Harta, ovogodišnja dodjela Oscara neće imati domaćina.

Jelena Veljača Sreća nakon razvoda Jelena Veljača opet je zaljubljena, evo tko je njen novi dečko

Kako navodi Variety, Oscari će poprimiti novi format, producenti će najavljivati poznate osobe koje će prezentirati razne segmente. Prijenos će isto popuniti praznine koje je ostavio Hart s glazbenim parodijama, zbog uspjeha filmova kao što je na primjer "Zvijezda je rođena",  tvrde insajderske informacije.

Ima dečka Sjećate se Susan Boyle? Pogledajte kako izgleda 10 godina nakon velikog uspjeha

Podsjetimo, zadnji put kada ova večer nije imala domaćina, bilo je u ožujku 1989. godine, a započela je lošim i često ismijavanim glazbenim brojem koji su izveli glumac Rob Lowe i Snjeguljica. Tu dodjelu, prozvanu jednom od najgorih u povijesti, producirao je redatelj Allan Carr, najpoznatiji po filmu "Grease". On se od ovog katastrofalnog neuspjeha nikada nije oporavio, više nije radio u Hollywoodu, te je umro 10 godina kasnije.

Hart je od uloge domaćina odstupio 6. prosinca, danima nakon što ga je Akademija filmskih umjetnosti i znanosti odabrala u dugoj potrazi zbog padanja gledanosti prijenosa. No javnost nikako nije bila zadovoljna izborom Harta, zbog komičarevih prijašnjih homofobnih tweetova i šala.

Kevin je, pod pritiskom akademije da se formalno ispriča, prvo samo rekao da se ne namjerava osvrtati na ono što je izjavio u prošlosti, te da više nije takav čovjek.

Nina Bartula Prva Hrvatica u borbi za američkog Gospodina Savršenog

Kasnije tog dana, glumac otkazao nastup i ispričao se zbog homofobnih tweetova.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • samoborka:

    Isprike radi homofobije? Na zalost, radi poremecenih koji su zavladali svijetom zadnjih godina, normalnim,mentalno zdravim,mudrim i dobrim ljudima se nece imati Tko ispricati kada sve ode kvragu. Jer...iza najezde stakora ostaju pusta i prazna polja...