Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJESEC DANA ZA PRIJAVE

Objavljen natječaj za nove pjesme za 71. Zagrebački festival

Zagreb: U City Plazi održan 70. Zagrebački festival
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
02.01.2024.
u 19:30

Natječaj je otvoren do 1. veljače nakon čega će uredništvo festivala, sastavljeno od istaknutih hrvatskih glazbenih i medijskih profesionalaca, odabrati pjesme za završnu festivalsku manifestaciju

Objavljen je natječaj za nove pjesme 71. izdanja Zagrebačkog festivala. Autorice i autori, članovi Hrvatskog društva skladatelja, svoje radove mogu prijaviti putem online obrasca, a u obzir dolaze isključivo nove pjesme ili one koje su već objavljene ili pripremljene za objavu na albumu u 2024. godini.

Natječaj je otvoren do 1. veljače nakon čega će uredništvo festivala, sastavljeno od istaknutih hrvatskih glazbenih i medijskih profesionalaca, odabrati pjesme za završnu festivalsku manifestaciju. Pravilnik natječaja nalazi se na linku. 

VEZANI ČLANCI: 

“Pozivam svoje kolege da prijave svoje najbolje pjesme, neovisno o stilu glazbe, na festival koji već 71 godinu ima kontinuitet, nivo i važnost na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ovo je najdugovječniji festival popularne glazbe i iznimno mi je zadovoljstvo biti na čelu tima koji će organizirati festival”, rekao je umjetnički direktor, Branimir Mihaljević.

Podsjetimo, Zagrebački festival će se održati 19. travnja 2024. u HoB-u (bivša City plaza Zagreb).

VIDEO: Marija Šerifović podijelila emotivnu objavu o prošloj godini: 'Hvala ti na ovim malenim ručicama'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije