Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki problemi

Novi nastavci serije “Stranger Things” trebali bi vratiti gledatelje na Netflix

Foto: Profimedia
1/6
27.05.2022.
u 07:00

Iako u najavama nije puno toga otkriveno, fanovi na društvenim mrežama pišu da su primijetili novo čudovište i povratak jednog od omiljenih likova pa nema sumnje da će sezona koju obožavatelji čekaju još od 2019. godine privući i neke nove gledatelje na Netflix, koji je nedavno izgubio čak 200.000 pretplatnika.

Jedna od mnogima omiljenih serija na streaming platformi Netflix definitivno je “Stranger Things”, a doživljaje družbe iz Hawkinsa moći će ponovno pratiti već danas. Iako u najavama nije puno toga otkriveno, fanovi na društvenim mrežama pišu da su primijetili novo čudovište i povratak jednog od omiljenih likova pa nema sumnje da će sezona koju obožavatelji čekaju još od 2019. godine privući i neke nove gledatelje na Netflix, koji je nedavno izgubio čak 200.000 pretplatnika.

Promjene glumaca

Serija o klincima koji otkrivaju tajne gradića u kojem žive bit će podijeljena u dva dijela. Mnogi su je uspoređivali i s filmskim uspješnicama iz 80-ih kao što su “Goonies” i “Stand By Me”, iznjedrila je i brojne talente, koji su brzo postali čak i popularniji od serije. Među njima je široj publici najpoznatija Millie Bobby Brown, sada 18-godišnjakinja, koja je osim karijere u industriji zabave vrlo brzo stasala i u uspješnu poslovnu ženu, kada je stvorila svoj brend kozmetike, florence by mills. Ciljana publika su tinejdžeri, a fokus je na kozmetici koja ne sadrži “teške kemikalije”, koje bi njihovu kožu u razvoju mogle oštetiti. Millie je stupce medija punila i svojim ljubavnim vezama, ali i prijateljstvima s osobama puno starijima od sebe. Naime, mnoge je zasmetalo kada je kazala da se redovito čuje s 35-godišnjim glazbenikom Drakeom, ali i njezina veza s kontroverznim influencerom Jacobom Sartoriusom. Trenutačno je u vezi sa sinom glazbenika Johna Bongiovija, Jakeom Bongiovijem. Njezin kolega 19-godišnji Fill Wolfhard glumio je u čak dva megauspješna filma u proteklih nekoliko godina, a u hitovima “It” i “Ghostbusters Afterlife”, uspješan je glazbenik, a nakon što se raspao bend Calpurnia u kojem je svirao, sada ga obožavatelji mogu na pozornici vidjeti kao dio benda The Aubreys. No nisu napredovali samo tinejdžeri.

Toksično mjesto

Glumac David Harbour (47), koji je nedavno sa suprugom, glazbenicom Lily Allen posjetio Hrvatsku, postao je iznimno tražen u Hollywoodu, a glumio je u filmovima kao što su “Black Widow”, ali i “Hellboy”. Glavnu ulogu u tom filmu odigrao je zadovoljavajuće, no veliki je problem što su fanovi franšize apsolutno zaljubljeni u nastavke koje je režirao Guillermo Del Toro, dok je Hellboya glumio Ron Perlman, i jednostavno zbog toga, ali i zbog mnogo lošijeg scenarija nije imao gotovo nikakve šanse za uspjeh. Naravno tu je i Winona Ryder, koja je nakon ove uloge doživjela potpunu renesansu.

Ova nekad omiljena zvijezda 90-ih dugo nije imala nikakav ozbiljan posao i mnogi su mislili da je na crnoj listi, no serija ju je potpuno revitalizirala i trenutačno je dokaz mnogima da nikada nije bila netalentirana i da nije bila samo još jedno lijepo lice na ekranu. U trećoj sezoni od glumaca se posebno izdvojila Sadie Sink, 20-godišnjakinja koja je utjelovila novu stanovnicu gradića Hawkinsa, Max. Najviše ju je pohvalila upravo Winona Ryder, koja je glumicu usporedila s nekim od najvećih glumačkih imena svih vremena.

– Sadie je kao Liv Ullmann, ona će biti iduća Meryl Streep – rekla je Ryder.

Osvrnula se tom prilikom i na činjenicu da su neki od glumaca odrasli tijekom snimanja serije te da je industrija zabave posebno toksično mjesto za djecu. Ona je toga svjesna jer je i sama odrastala u takvom ozračju.

– Vrlo sam zaštitnički nastrojena prema njima. Svi su talentirani i jednostavno dobri i dragi ljudi. Stvarno smo pogodili s njima i bilo je super gledati ih kako odrastaju – zaključila je.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije