Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godina puna uspona i padova

Nova fotografija otkrila kako i s kim Doris Pinčić provodi blagdane

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/10
27.12.2020.
u 18:30

Pohvalila se da je za klince uspjela pronaći bijeli božić, te tako otkrila s kim provodi blagdane. Podsjetimo, za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska".

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica na društvenim je mrežama objavila fotku sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom. Pohvalila se da je za klince uspjela pronaći bijeli božić, te tako otkrila s kim provodi blagdane.

Foto: Instagram screenshot

"Našli smo #bijelibožić u svojoj županiji" napisala je uz fotografiju. 

Podsjetimo, za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode. 

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju" pručili su tada Doris i Boris.

 

 

Komentara 4

SE
sennaking
08:00 28.12.2020.

A ko je u opce ona? I zasto je vazna da se o njoj pise?? Ima mozda pretplata za podizanje rejtinga??

SV
Sveznadar
06:55 28.12.2020.

Više ne smim ni paštetu kupit.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
21:57 27.12.2020.

Vrijedna,vrijedna,vrijedna, ali život, na žalost, ponekom napravi zamku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije