Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje

Saša Antić u 'Nedjeljom u 2": Thompson je postao simbol nečega što ja ne mogu nikako probaviti

Foto: HRT
1/3
27.12.2020.
u 16:05

Glazbenik je pričao o tome tko je utjecao na njegovo stvaralaštvo, a osvrnuo se i na glazbu Marka Perkovića Thompsona.

Saša Antić, član grupe TBF i autor većine njihovih hitova, nedavno je izdao novi singl "Kornjača", a uskoro mu izlazi i album "Škrinja" te je danas bio gost kod Aleksandra Stankovića u njegovoj emisiji "Nedjeljom u 2". Ispričao je kako je pjesma "Namćor" Đorđa Balaševića poslužila kao inspiracija za njegovu pjesmu "Od*** je lansiran".

Antić je na početku emisije iznenadio priznanjem kako voli starogradske pjesme i otpjevao je 'Kad sam bio mlađan lovac ja' te dodao kako bi volio jednom snimiti album s takvom glazbom. Osvrnuo se Antić i na glazbu Marka Perkovića Thompsona i kazao je kako mu Thompsonove pjesme mogu pobuditi emocij. -Ima on pjesama koje bude emocije, poput pjesme 'Lijepa li si' koja izaziva u meni određene emocije, ako nećemo ući u par tih problematičnih stihova. Što se Thompsona tiče, mislim da bi trebalo odvojiti lik i djelo, ne poznajem ga ali mislim da je upao u tu neku mašineriju. Postao je simbol nečega što ja ne mogu nikako probaviti, niti tolerirati - poručio je Saša.

Antić je u emisiji rekao kako treba povećati honorare glazbenicima koji nisu autori, ali su snimali i pjevali pjesme. Za klupsku scenu kaže da treba biti financirana javnim novcem.

 

 

Komentara 212

MA
MarasG
16:13 27.12.2020.

Nije tebe stankovic slucajno odabrao za svog gosta.

IP
ivica.paulic.3
16:16 27.12.2020.

Bora corba mu ne smeta .

AK
AKRONIM
16:17 27.12.2020.

Kako bi on moga voliti hrvatsko, nije mu u genima kao ni Stankoviću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije