Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni

Njihova pjesma 'Oće k..ac' ima preko 7 mil. pregleda, ovo su reperi koji stoje iza hita

Kukus
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
25.04.2019.
u 12:53

Na svom fejsu su se pohvalili brojkom pregleda na YouTubeu i rekli kako je to postala najslušanija hrvatska hip hop stvar svih vremena.

Na Valentinovo bend KUKU$ objavio je pjesmu 'Oće k..ac' koja je u dva mjeseca na YouTubeu prikupila 7,722,753 pregleda. Dečki koji stoje iza ovog benda koji na Facebooku ima 10 914 pratitelja, a na Instagramu 20 tisuća su reperi Iso Miki, Goca R.I.P. i Hilj$on Mandela. 

O KUKU$IMA se ne raspravlja, njihove mixtapeove se sluša i njihove koncerte se pohodi, govore od početka dečki iz benda. Na svom fejsu su se pohvalili brojkom pregleda na YouTubeu i rekli kako je to postala najslušanija hrvatska hip hop stvar svih vremena.
Sami za sebe kažu:  “Dok drugi stvaraju rap, mi stvaramo glazbu”.

- Bilo je za očekivati da će postići određeni uspjeh, ali nismo znali da toliko ljudi oće k***c. Cilj nam je nadmašiti sva očekivanja i održati prvi koncert u svemiru. Biti prvi reperi na mjesecu. - komentirao je Hilj$on Mandela uspjeh pjesme za Buro247.

 

 

U razgovoru za Večernji list prije dvije godine reperi s Trešnjevke su rekli: 

– Napravili smo odmak od stare škole rapa. Iako mi njih poštujemo, naročito Targeta iz Tram 11 koji nam je puno pomogao,  često nam se čini da oni nas baš i ne pa smo znali pročitati u intervjuima da se trap-pjesma “može snimiti u pet minuta”. No, dolaskom trapa promijenio se ritam, a time i protok riječi. Uz to, neki pripadnici stare škole reći će da su bolji od nas, samo da bi privukli publiku – govore momci. Kuku$ovci su izdali album “Anđeli i bomboni”, a također ističu da su na scenu  došli u pravo vrijeme.

– Publika je taj zvuk čekala, a nitko ga nije isporučivao osim High5-a. Ide nam u korist to što glazba koju radimo postaje istodobno
 komercijalna.  Naša je prednost to što smo drukčiji pa fanovi nikad ne znaju što mogu očekivati od nas. Ima kod nas i rock, psihodeličnih ili gospel-dijelova – objašnjavaju, a svoju publiku opisuju s dvije riječi: mladi i vjerni. Ne sviđa im se kada im poneki fanovi kažu da  su im idoli. 

– U suštini isti smo kao i oni, samo smo uzeli stvar u svoje ruke. Fokusirali smo se na  ono u čemu smo najbolji i napravili nešto iz toga, a to svatko može. To je cijela priča Kuku$a, likova koji su na dnu i idu prema vrhu. Koliko će puta još pasti i dići se, nebitno je, ali znaju da neće odustati – zaključio je Hilj$on Mandela u razgovoru za Večernji prije dvije godine. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
14:48 25.04.2019.

Gluplju pjesmu nisam čuo

ZS
Zs1973
14:32 25.04.2019.

Šta je ovo, wtf!?

CH
chupakabra
13:25 25.04.2019.

ocete kurac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije