Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se?

Njezini kilogrami bili su popularniji od glazbene karijere, a evo što danas radi

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/9
28.05.2019.
u 08:00

Ipak ono što je najviše intrigiralo javnost je bila Martinina neprekidna borba s kilogramima, za koje je jedno vrijeme govorila da je smetaju te je svoje obline rado pokazivala, no u jednom trenutku ta ju je ta faza prošla i odlučila se s njima uhvatiti u koštac te je došla do zavidno vitke linije.

Otkako se riječka pjevačica Martina Vrbos preselila u Beograd, tamo udala i rodila sina, nema previše informacija o njezinu životu.

Glazbenica je bila poznata po pomalo kontroverznom ponašanju, ali i dobrom glasu i zanimljivim scenskim nastupima.

Ipak, ono što je najviše intrigiralo javnost bila je njezina neprekidna borba s kilogramima za koje je jedno vrijeme govorila da je smetaju, te je svoje obline rado pokazivala, no u jednom trenutku ta ju je faza prošla i odlučila se s njima uhvatiti u koštac te je došla do zavidno vitke linije. Svoju tržinu često je ranije krivila za to što se nije uspjela ''prodati'' široj publici. 

Foto: Facebook/RTL

U to vrijeme hodala je s osobnim trenerom Branimirom Medićem Medom koji joj je pomogao skinuti čak 30 kilograma, a upoznali su se preko njezina prijatelja Marka Lasića Nereda. Iako je u prvom trenutku pomislila da je Branimir najvjerojatnije zauzet, trener ju je poljubio i postali su par te su se 2010. čak i zaručili. 

U jednom intervjuu izjavila je kako se Branimir pomirio s tim što je ona nekad neuredna i aljkava, no ipak su prekinuli.
Kasnije se zaljubila u crnogorskog poduzetnika Alberta Camaja s kojim je prekinula 2012. nakon koncerta Cece Ražnatović, pisali su tada srpski mediji.

Nakon ovih brodoloma pravu ljubav pronašla je u Beograđaninu kojeg je dugo skrivala od javnosti, riječ je o Bogoljubu Vidakoviću koji je pet godina mlađi od pjevačice i s kojim je dobila sinčića Kostu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#loveoflife #myson#myhusband#myhapiness#💙💙💙💙💙

A post shared by martina vrbos (@martinavrbosofficial) on

Martina je aktivna na društvenim mrežama, ponajviše na Instagramu, gdje ima tek nešto više od 2000 pratitelja i svakodnevno objavljuje fotografije obiteljske idile. Iako se najvjerojatnije nije prestala baviti glazbom, posljednji koncert održala je 2017. godine, a singl ''Pusti neka pričaju''  2016. te se posvetila obitelji.

Ni njezine službene Facebook stranice nisu od tada ažurirane. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SO
sokol99
10:08 28.05.2019.

E moj Žak kaj je je shvati več jednom da pod hitno moraš na strogu dijetu za tvoje dobro? prijateljski SAVJET...

SO
sohnahoakasaa
17:05 28.05.2019.

Ajde Željkec kaj ne vidiš da ti svi želimo dobro i prestani nas više nervirati. Ak ti nije dovoljna motivacija deca i žena pa kaj je. Daj vaeć jednom zbog sebe, obitelji a i nama si dužan...joj ka bi se sfliskala da te vidim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije