Naslovnica Showbiz Zvijezde

M. Vrbos imala prometnu: Da bih zaboravila, jedem ribu i pijem

U teškoj prometnoj nesreći Vrbos je ozlijedila glavu, kralježnicu i prsni koš. Kad je automobil udario u zid, bila je u šoku, nije mogla govoriti ni pomaknuti se. Hitna pomoć nju i njenog suvozača prevezla je u bolnicu.
26. veljače 2013. u 21:23 12 komentara 1361 prikaza
Martina Vrbos (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell

Vraćala sam se s pijanistom iz Beograda. Cijelim putem jako je padao snijeg. Kad smo se približili ulazu u Zagreb, pokraj nas je projurio automobil i nabacio nam puno snijega na staklo, krov i kotače. Izgubila sam kontrolu nad automobilom i sletjeli smo s ceste, rekla je Martina Vrbos (28) za srbijanski Svet.

Nakon što je izgubila kontrolu nad vozilom, ono se počelo okretati i udarilo je o betonsku ogradu. U teškoj prometnoj nesreći Vrbos je ozlijedila glavu, kralježnicu i prsni koš. Kad je automobil udario u zid, bila je u šoku, nije mogla govoriti ni pomaknuti se. Hitna pomoć nju i njenog suvozača prevezla je u bolnicu. Martinu su ubrzo pustili iz bolnice i sad je već u Crnoj Gori gdje se odmara.

– Živa sam i zdrava. Dobro se osjećam. Jedem ribu, pijem, nastojim zaboraviti što se dogodilo. Ja sam vam žena zmaj, mačka s devet života – rekla je Vrbos za Index.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
 • Avatar Becarina
  Becarina:

  ZABILA SE U ZID---------PLAVUSA ,a sto drugo ocekivati??

 • Avatar Krescencije
  Krescencije:

  Moj stric Joža pal je s bicikla i zgulil si nos, sad jede suhe kobase i trusi gembače da zaboravi šok !

 • zdravko.dren:

  Poštovana Ivana Habijan, kad već prepisuješ onda ili prepisuj dosljedno ili sve prevedi sa srbskog na hrvatski, ako je prometna a ne saobraćajna kako si prevela onda je i kralježnica a ne kičma !!! Daj jesi li ti imala taj predmet u školi ?