Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se na Instagramu

Njezin najveći obožavatelj! Marin Miletić oduševio romantičnom gestom i pokazao koliko je zaljubljen u glumicu

Kristina Krepela i Marin Miletić na dodijeli nagrada Elle Style Awards
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/9
24.11.2022.
u 10:00

Kristina je za ovu prigodu odabrala elegantnu šljokičastu haljinu koja je naglasila njezinu vitku figuru. Kombinaciju je upotpunila decentnim nakitom i šminkom, a kosu je raspustila u lagane lokne. Miletić je pak kombinirao bijelu košulju, crni sako i traperice, a jednom gestom oduševio je sve.

Saborski zastupnik Marin Miletić (43) i glumica Kristina Krepela (43) zajedno su se pojavili na dodjeli Elle Style Awards 2022. u Zagrebu, a fotografi su uhvatili jedan romantičan trenutak.

Kristina je za ovu prigodu odabrala elegantnu šljokičastu haljinu koja je naglasila njezinu vitku figuru. Kombinaciju je upotpunila decentnim nakitom i šminkom, a kosu je raspustila u lagane lokne. Miletić je pak kombinirao bijelu košulju, crni sako i traperice, a jednom gestom oduševio je sve. Naime, Kristina je pozirala okupljenim fotografima, a pridružio im se i Miletić koji je izvadio mobitel i samo okinuo nekoliko fotografija. Jednom fotkom Kristina se pohvalila i na svom Instagram profilu.

22.11.2022., Zagreb - Svecanost Elle Awards za stil odrzan je u Hrvatskom drustvu likovnih umjetnika. Kristina Krepela i Marin Miletic Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL, Ilustracija
Inače, Miletić je utjehu u zagrljaju naše glumice pronašao osam mjeseci nakon što mu je preminula supruga Danijela nakon borbe sa zloćudnim tumorom na mozgu. Marin i Kristina snimljeni su u svibnju u romantičnoj šetnji Maksimirom, a svoju ljubav potvrdili su javno krajem lipnja kada su se zajedno pojavili  na slavlju povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić.

Ne osvrćući se na kamere i fotoaparate koji su ih snimali Kristina i Marin su izmjenjivali nježnosti, ali na novinarske upite o svojoj romansi nisu htjeli odgovarati. Par je nedavno u zagrebačkoj Areni uživao u najvećim Stingovim hitovima, a u jednom trenutku su se i strastveno poljubili. Premda nikad još uvijek nisu javno govorili o svojoj vezi, Kristina je na Instagram Story stavila fotografiju njihovog poljupca. 

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja

 

Komentara 3

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
12:43 24.11.2022.

Dok ti se još pokojna žena nije pošteno ni ohladila ti si već objavio da si u vezi sa drugom...sve imam osjećaj da si tu novu imao dok ti je supruga bila još u predterminalnoj fazi bolesti..ono kada ne poštuješ svoje- ne možeš očekivati da netko poštuje tebe..sve to oko tebe mi je tako degutantno i jadno,,da moja supruga (ne daj Bože) doživi sudbinu tvoje pokojne supruge ja prvo radi naše zajedničke djece, a onda i radi samog sebe ne bih se već nakon tri mjeseca od smrti -naslikavao se sa drugom..i ti si još političar koji kritizira HDZ??(a organski ne podnosim HDZ)..pa nije ni čudo da RH nema nikakvu perspektivu,..fuj

TI
Tinček
12:40 24.11.2022.

Uh, na što se ja zakačim. Više neću. Nikakva vijest niti posebnost.

DU
Deleted user
10:48 24.11.2022.

E dok si zastupnik interesantan si i za glumice. Prije toga nisi bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije