Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesna na zagrebačku policiju

Nives Celzijus završila na triježnjenju u zagrebačkoj policiji

Gola istina
Davor Puklavec/pixsell
Autori: mš/VLM, mkm
26.11.2009.
u 14:14

Sukob s policijom, vrijeđanje i odbijanje alkotesta sjajan je autobiografski materijal za novu knjigu Nives Celzijus koja je sve navedeno proživjela u noći sa srijede na četvrtak na Prilazu Gjure Deželića u Zagrebu.

Pjevačicu Nives Celzijus zaustavila je policija u 3.50 sati u noći sa srijede na četvrtak dok se središtem Zagreba vozila s Natašom Kos. Supruga Dine Drpića bila je u vidno alkoholiziranom stanju, te je ubrzo počela vrijeđati policajce koji su zaustavili automobil.

Upozorili su je da prestane, ali Nives nije htjela, a nakon što je završila s malom noćnom lekcijom za policiju, ponovno je sjela u automobil iz kojeg više nije htjela izaći.

- Jedan je policajac otvorio otključana vrata automobila i ušao, a zatim su je odveli u Policijsku postaju Centar gdje je zadržana tijekom noći na triježnjenju u Jedinici za zadržavanje i prepratu. Odbila je alkotest, a nije imala osobnu iskaznicu - službeni je izvještaj policije o događaju.

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar punkufer
punkufer
20:27 26.11.2009.

Sirota glupa kokoš.

RI
riječanka
15:02 26.11.2009.

....opet će \"dobiti\" Kiklopa?!

PO
Polarus
17:14 26.11.2009.

Jel pala kakva ševa u policijskoj stanici ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije