Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatki život

Nives Celzijus objavila fotografiju iz kuhinje: Jer subota to zaslužuje

26.09.2020.
u 15:04

Inače, pjevačica i spisateljica nedavno imala problema s rukom zbog čega je nosila longetu, no čini se da je to iza nje. Zbog ozljede nije vježbala, ali zato je pronašla načina kako da joj ne bude dosadno i da bude i dalje aktivna.

Tmurno subotnje jutro Nives Celzijus odlučila je iskoristiti za boravak kod kuće, a našla je i način kako si popraviti raspoloženje. Krafnom s čokoladom! Naime, nije tajna da je čokolada mnogima poput pravog hormona sreće, a Nives ne drži dijetu nego želi uživati u životu.
Fotografiju iz kuhinje podijelila je i s pratiteljima koji su se složili kako je idealan početak dana nešto slatko na tanjuru.
Uz nju je dodala i kako subota upravo to zaslužuje, a u komentarima su joj žene poručile da ona zaslužuje počastiti se.
Inače, pjevačica i spisateljica nedavno imala problema s rukom zbog čega je nosila longetu, no čini se da je to iza nje. Zbog ozljede nije vježbala, ali zato je pronašla načina kako da joj ne bude dosadno i da bude i dalje aktivna.

1/17


- Nedostaje mi odlazak na posao, snimanja, kolege, nedostaju mi treninzi, pa čak i trčanje. Nastojim to nadoknaditi radom po kući, nekim svojim vježbicama, istezanjem. Snaga volje je najjača u ovim trenutcima. Odbijam da nešto ne mogu. Čak i nakon što sam shvatila da će oporavak biti nešto duži nego što sam očekivala budući da su mi stradali i ligamenti. Vjerujem i ne odustajem od sebi zadanih termina. U tome mi naravno pomaže divan i stručan tim ljudi, ali o tome ćemo neki drugi put... I da ne bude zabune, ozlijeđena mi je jedino i isključivo lijeva ruka i da, imam celulit. Znam. Ne trebate zumirati slike kako bi podsjetili sebe i mene kako mi ljudi s tv-a nismo pošteđeni ni ozljeda, a ni celulita. Mi to znamo i bez vaših podsjetnika. - poručila je Nives.


Nives je u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" članica žirija i uskoro ćemo ju ponovno gledati na televiziji.

Komentara 7

NE
nečešrazbojniče
16:56 26.09.2020.

Milojica i Stanojka čuvali ovce. Milojica kaže Stanojki: – Ajde da te malo.... – Neću! – A što nećeš? – Em što sam nevina, em što me bole kad to radim.

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
17:15 26.09.2020.

Vulgarna jeftinoća

MI
Mirjana751
16:25 26.09.2020.

Jadno i jeftino....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije