Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepirka na Instagramu

Doris Pinčić Rogoznica odbrusila pratitelju: 'Molim vas da ne komentirate na mom profilu'

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: HRT/Screenshot
1/5
26.09.2020.
u 10:12

Nakon što je otkriven misterij masnica na njezinim nogama koje su gledatelji zamijetili tijekom emisije 'Dobro, jutro Hrvatska' voditeljica je izazvala pozornost raspravom s jednim od pratitelja ispod fotografije na svom Instagramu.

Doris Pinčić Rogoznica ovih je dana ponovno u fokusu javnosti. Nakon što je otkriven misterij masnica na njezinim nogama koje su gledatelji zamijetili tijekom emisije 'Dobro, jutro Hrvatska' voditeljica je izazvala pozornost raspravom s jednim od pratitelja ispod fotografije na svom Instagramu.

Doris Pinčić Rogoznica
1/10

Riječ je o fotografiji na kojoj Doris pozira s kolegom Ognjenom Golubićem i najavljuje novi raniji termin HRT-ove emisije.

"Od danas #dobrojutrohrvatska s vama od 6.30 h. Ali.. Prvo doručak dok traju vijesti", napisala je Pinčić uz fotografiju ispod koje se javio nezadovoljni pratitelj.

"Ljudi u tvornicama rade od 6 h pa tko ih pita... Sad ćete vidjeti što je buđenje sa zorom!", poručio joj je. "Di je točno pisalo da se netko žali? Istaknite mi taj dio molim vas", uzvratila je Doris.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pratitelj se potom pravdao i priznao kako ipak nije na njezinom profilu vidio da se žali na radno vrijeme, a voditeljica mu ni na to nije ostala dužna.

"Onda vas molim da kod mene ne komentirate kao da sam ja to rekla jer se na svoj posao nikad nisam žalila, samo smo obavijestili one koji nas prate da smo u nešto ranijem terminu. Na portalima radite što hoćete", poručila mu je voditeljica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Komentara 7

TO
Tomrex
11:50 26.09.2020.

Upišite komentar...

TO
Tomrex
11:52 26.09.2020.

Ne znam zato tu zenu progine mnogi? Ipak je ona majka dvoje djece, radi i poduze ih. Pa nije kriva ako ju je suprug prevario. Gospodjo Doris samo sa osmjehom naprijed.

Avatar Damating
Damating
11:36 26.09.2020.

Naučila se odbrusiti. Da je ranije, možda bi onaj njanjavac još bio s njom i ne bi tražio dominu da ga "dovodi u red".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije