Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke po ružu

Božo Vrećo ponovno šokira: Žene je l' vi zaspite s crvenim ružom, ja skoro uvijek da...

26.09.2020.
u 12:05

Ekscentričnim stilom privlači pažnju gdje god se pojavi, a čak i oni kojima se njegov modni odabir ne dopada, moraju mu priznati da je dosljedan i da ima izgrađen prepoznatljiv stil.

Božo Vrećo jedan je od onih glazbenika koji su gotovo jednako poznati po svom umjetničkom, kao i modnom izričaju. Ekscentričnim stilom privlači pažnju gdje god se pojavi, a čak i oni kojima se njegov modni odabir ne dopada, moraju mu priznati da je dosljedan i da ima izgrađen prepoznatljiv stil.
Ovih je dana nastupao u Njemačkoj, a uz objavu na Instagramu napisao je:
-Žene je l' vi zaspite s crvenim ružom, ja skoro uvijek da, nerazmaziv je i ne ostaje na bijeloj posteljini? Vidite da mi kosica raste,
raspakovah se, kako sam samo poželio koncert i evo uspio sam, tu sam!- objavio je 35-godišnji kralj sevdaha.


Naime, još početkom kolovoza  Instagramu je objavio novu fotku na kojoj se vidi da je drastično promijenio imidž. Božo je obrijao bradu i sada ima brkove, a pratitelji su se ugodno iznenadili. "Nove pjesme, brkovi, promjena koja mi je odgovarala. Jedva čekam ući u studio snimiti nove pjesme. Prince & Freddie su me inspirirali. Show must go on! Spreman sam za nove sjajne projekte. Šaljem vam puuuuno ljubavi, znam da ćete pisati nadugo i naširoko sada.." napisao je tada Vrećo.

 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sancur15
16:37 26.09.2020.

Samo ti budi svoj

PE
penellopea8
15:23 26.09.2020.

Ne, mi se peremo, skidamo sminku prije spavanja, za razliku od tebe sto se paris u prkno i ne peres.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije