Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotke

Nina Badrić uživa na Hvaru, a sada je pokazala i koga je susrela: 'Ja sam ti jedini drug'

Nina Badrić slavi okrugli 50. rođendan, stigli brojni poznati gosti
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
22.08.2022.
u 08:21

Pjevačica je objavila seriju fotki, a pokazala je i da je u šetnji susrela i još jednu našu poznatu pjevačicu. Riječ je o Jasni Zlokić. - Ja sam ti jedini drug! Nedjelje na otoku - napisala je Nina uz fotografiju.

Pjevačica Nina Badrić (50) ponovno je razveselila pratitelje slikama s odmora. Nina je trenutačno u Jelsi na otoku Hvaru, te kako se čini prema fotografijama, potpuno uživa. Pjevačica je objavila seriju fotki, a pokazala je i da je u šetnji susrela i još jednu našu poznatu pjevačicu. Riječ je o Jasni Zlokić.

Foto: Instagram

- Ja sam ti jedini drug! Nedjelje na otoku - napisala je Nina uz fotografiju. 

Badrić je prije nekoliko dana objavila i fotografiju u crnom badiću koji ima prozirne dijelove i koji joj senzacionalno pristaje. 

- Donesi mi zalaske sunca u šalici - napisala je Nina uz fotografiju koja je skupila više od 8000 lajkova, a Jelena Rozga joj je u komentarima ostavila emotikon srca. 

Pjevačica je nedavno na Kornatima srela našeg legendarnog nogometaša Davora Šukera i poput svih obožavatelja iskoristila je priliku da se fotka s njim i zajedničku fotografiju je objavila na Instagramu i napisala: - Dobra večer, Kornati. Jedna od najvećih ikona hrvatskog nogometa, legendarna 9-ka. U prvih 14 sati od objave ova fotografija je dobila preko šest tisuća lajkova, a njezini pratitelji nisu skrivali oduševljenje ovom objavom.   

- Naša Nina je uvijek predivna i savršena! Ajme Nina pa gdje su tebi godine stale. Jedan je Davor Šuker!!! Šuker. Genijalac. Želim biti Nina Badrić kad porastem - napisali su joj obožavatelji. Sinoć je Nina održala koncert u restoranu na Kornatima, a i ostatak ljeta će joj proći u radnom ritmu što ju posebno veseli jer je tijekom zadnje dvije pandemijske godine žudjela za nastupima pred publikom, kao i većina njezinih kolega glazbenika. Nina je nedavno napravila i veliku feštu za svoj 50. rođendan i u poznatom zagrebačkom restoranu okupila je 140 uzvanika s kojima je proslavila ulazak u šesto desetljeće.

- Ja se ponosim svojim godinama. Ne skrivam se, ne bježim od njih. Danas je privilegija stariti. Toliko je mladih ljudi otišlo preko noći. S ponosom ću ove godine napraviti najveći mogući tulum i proslaviti svojih prvih 50 godina- rekla je Nina uoči proslave. 

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:07 22.08.2022.

U djetinjstvu se bavila boksom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije