Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga traje 11 dana

Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju proživljava pakao: 'Zbog ovog sam izgubila 225.000 kn'

Hrvatica Iva Grgurić gostovala u Ami G showu i isprobavala implatante
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/8
21.08.2022.
u 13:10

Naime, Iva je odlučila otići na odmor u Grčku kako bi napunila baterije, no dogodilo joj se nešto neočekivano. Na aerodromu joj je nestao kofer u kojem su bile njene stvari u vrijednosti od oko 30.000 eura ili više od 225.000 kuna.

Iva Grgurić (28), Hrvatica koja je pobijedila srpskom reality showu "Zadruga" već nekoliko dana proživljava pakao. Naime, kako pišu srpski mediji Iva je odlučila otići na odmor u Grčku kako bi napunila baterije, no dogodilo joj se nešto neočekivano. Na aerodromu joj je nestao kofer u kojem su bile njene stvari u vrijednosti od oko 30.000 eura ili više od 225.000 kuna

Potraga za koferom traje već 11 dana, a reality zvijezda je zbog toga objavila i video u kojem je objasnila što se točno događa. 

- Ima 2.000 kofera. Svaki dan zovem, po 40 minuta sam na čekanju, ne znaju gdje je kofer, ne mogu ga locirati... Unutra su mi stvari, sigurno 30.000 eura mi je u koferu! Ne znam što da radim, poludjet ću, stvarno ću poludjeti, ne mogu na putovanje bez njih! Tamo na aerodromu ima oko dvije tisuće kofera, ljudi dolaze, plaču, ne mogu ići na put bez njih, znači ovo što se događa nikad nisam vidjela - kazala je Iva. 

Podsjetimo, Slavonka je pobjedom u srpskom reality showu postala bogatija za 50 tisuća eura. Ova 28-godišnjakinja rekla je kako će novac uložiti u nekretnine, te da će jedan stan kupiti u Zagrebu, a drugi u Beogradu, a izrazila je i želju da se okuša u glazbenim vodama. Mediji u Srbiji pisali su i kako je dio osvojenog novca potrošila i na botoks i tretmane za uljepšavanje. -  Poslije finala sam sredila neke nesavršenosti na licu, osvježila sam se. Smanjila sam usne, odnosno, izvadila sam silikone. Slušala sam kritike, razmišljala sam o tome. Istina je da sam možda malo pretjerala - ispričala je Grgurić.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Ključne riječi

Komentara 37

IP
info_punkt
14:19 21.08.2022.

Potpuno je razumijem. Tako sam ja jednom nosio na plažu novčanik s milijun eura i dok sam bio u moru, neko ga je maznuo.

PA
Palence
14:54 21.08.2022.

"Podsjetimo, Slavonka je pobjedom u srpskom reality showu postala bogatija za 50 tisuća eura. Ova 28-godišnjakinja rekla je kako će novac uložiti u nekretnine, te da će jedan stan kupiti u Zagrebu, a drugi u Beogradu..." Za 50.000 eura uu Zagrebu može kupiti garažu ili neku garsonijeru na periferiji, ako i to...

Avatar doog_kool
doog_kool
15:57 21.08.2022.

Što nebi još jedan stan uzela u Ateni od kusura nakon što kupi ova dva stana koja je zacrtala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije