Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na Hvaru

Nina Badrić pozirala u prirodnom izdanju, pratitelji oduševljeni: 'Ti svaki dan sve više cvjetaš, predivna žena'

Foto: Instagram
1/12
25.06.2022.
u 09:00

Pjevačica Nina Badrić (49) trenutno odmara na Hvaru, a pratitelje je oduševila najnovijom objavom. Nina je pozirala na plaži bez trunke šminke, dok je mokru kosu začešljala unatrag.

Pjevačica Nina Badrić (49) trenutno odmara na Hvaru, a pratitelje je oduševila najnovijom objavom. Nina je pozirala na plaži bez trunke šminke, dok je mokru kosu začešljala unatrag. 

- Živi mirno. Doći će vrijeme kad će cvjetovi sami procvjetati - napisala je u opis fotografije uz emotikon sunca, a brojni pratitelji upustili su joj komplimente.

''Najljepše sunce na ovoj slici'', ''Uživaj'', ''Predivna Nina'', ''Lijepa žena'', ''Prelijepa i prirodna što je najljepše'', ''Ti svakim danom sve više i više cvjetaš'', ''Ljepota'', ''Kao lutka'', samo je dio komentara.

Inače, Nina je objavila nekoliko fotografija s otoka a na jednoj je pozirala s prijateljem na hvarskoj rivi.

- Dobro jutro - kratko je napisala pjevačica, a brojni pratitelji pohvalili su njezin izgled, ali i modni odabir dok je druge zanimalo tko je muškarac na slici.

''Ninuška'', ''Najljepše mjesto na svijetu'', ''Kaftan je predobar'', ''Najljepša na svijetu'', ''Ljepotica'', ''Lijepa dama'', ''Pratnja? Novi stilist?", pisali su pratitelji.

Badrić će za dva tjedna proslaviti okrugli rođendan, a u razgovoru za IN Magazin otkrila je kako će proslava biti velika, baš kao malo veće vjenčanje.

- S najužom ekipom od 140 ljudi, to ovako sad zvuči kao jedna veća svadba, ali zaista će biti prekrasno - kazala je Nina.

VIDEO Promocija albuma Nine Badrić

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
10:06 25.06.2022.

Toliko cvjeta da je ocvala

ZO
Zoran
11:03 25.06.2022.

Na čijoj jahti je ovo ljeto?

NN
novo nenormalni
12:30 25.06.2022.

nadam se da će biti slikanja sa dragim ministrom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije