Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi oko imovine?

Miša Grof preko medija odgovora na izjave Nikoline Pišek: Zašto bih izmišljao? Ništa u Beograd nije donijela

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Antonio Ahel
1/7
24.06.2022.
u 14:54

Mediji u Srbiji zadnjih nekoliko dana pišu o narušenom odnosu između Nikoline Ristović i njezinog svekra Miše Grofa.

Zadnjih nekoliko dana mediji u Srbiji pisali su o odnosu Miše Grofa i njegove nevjeste Nikoline Pišek Ristović, a otac pokojnog Vidoja Ristovića dao je i intervju u kojem nije našao puno lijepih riječi za Nikolinu, te je između ostalog rekao da je bolesna i da joj je bitno samo završi kuću u Zagrebu i govorio je o novcima koje je davao sinu i snahi te se dotaknuo i podjele imovine nakon sinove smrti. Ristović je nakon toga, navode, kazala kako razumije Viktora, te da mu je bol pomutila razum i da se srami zbog njega. U medijima je objavljena i njezina izjava koju je poslala medijima u Srbiji nakon što je Miša Grof dao intervju za Republiku.

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio - stoji u izjavi koju je Nikolina poslala i koju su objavili mediji u Srbiji. Miša Grof sada se osvrnuo na medijski istup svoje snahe i za Republiku je izjavio: 

- Nisam se uopće bavio time što Nikolina priča i što mi poručuje preko novina, ne mogu se baviti tom budalom. Nismo se čuli otkad sam vam dao intervju, ako tvrdi da je u pravu za neke stvari, što mene nije zvala da riješimo problem? Prepucavanje preko medija mene ne zanima. Opet se spominje dijeljenje imovine, sud, njeno pravo i što joj sve pripada. Mogu joj poručiti da se ona slobodno može vratiti u Hrvatsku sve što je ovdje donijela. Postoje knjige, papiri i uplatnice koje dokazuju što ta žena posjeduje, a vjerujte ne posjeduje ništa! Sve je dokumentirano i sve je kod mene. Zašto bih ja izmišljao stvari? Ništa u Beograd nije donijela, sve je moje i od mog sina. Ako se poziva na zakon, a kuća se vodi na mene, neka vam odvjetnici pojasne stručnije što njoj pripada. Ne znam što ona misli i čemu se nada. Ja stojim iza svega što sam rekao - poručuje Miša Grof. 

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno da

Komentara 25

AL
altruist
15:22 24.06.2022.

Oteto- prokleto! Taj Miša je od Arkana uzimao umjetnine prognanih i ubinenih Hrvata iz njihovih domova i tako se obogatio.

GM
gmižić
15:17 24.06.2022.

Donijela je svoju minđu Vidoju

PA
PapezJanez
15:55 24.06.2022.

Pa jeli barem suvlasnica kuće u Zagrebu ili je sve na Grofa a ona bila samo arhitektica??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije